Aanbiddelijke waarschuwing: Tiny Hamsters die Tiny Food eten heeft een boek

We weten niet wat het is over kleine dingen, maar ze zijn raar fascinerend. Of het nu om een ​​pluizig puppy, een petite cupcake of een mini-Frappucino gaat, ze boeien onze aandacht volledig. Comedegroep De Tiny Hamster-shorts van HelloDenizen raken dat schattige bullseye dood, een kleine hamster in combinatie met nog kleiner voedsel – wie kan het weerstaan?

De ster van deze YouTube-minireeks is misschien klein, maar hij heeft een behoorlijk grote trek. In elke video feest hij op ingewikkelde, miniversies van burrito’s, pizza’s, tiki-drankjes, spaghetti en gehaktballen, zelfs op Thanksgiving-diner – eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Soms slaagt Tiny Hamster er in om discreet weg te kauwen en andere keren nestelt hij zich door zijn adorably mollige wangen in één keer te vullen.

Onze harige vriend heeft een enorme aanhang verzameld en heeft zo veel populariteit vergaard dat hij nu in druk is. Met dank aan de makers Joel Jensen, Joseph Matsushima en Amy Matsushima, zijn kinderboek, Tiny Hamster is een gigantisch monster, volgt de kleine man op een Godzilla-achtig avontuur van het opslokken van boerenkoolbomen, selderijhelikopters en paprika-pepertreinen. Hoe monsterlijk! Het boek is nu verkrijgbaar in de boekhandel, maar we raden aan om eerst enkele van de beste momenten van Tiny Hamster te bekijken:

Tiny Hamster Eet Tiny Pizza