5 dingen Ali Larter blijft in de ‘Varsity Blues’-vorm

Het is nu 18 jaar geleden dat actrice Ali Larter zijn kaken liet vallen Varsity Blues – en om haar vandaag te zien, zou je kunnen denken dat ze de fontein van de jeugd heeft opgepikt. Of slaapt in een cryogene kamer. Maar, voor de kookboekauteur en moeder van twee, draait alles om fit blijven om je best te doen om gezond te blijven – en goed te zijn met goed genoeg.

Ze gelooft in een tweede ontbijt.

Larter doet niet de standaard routine van drie maaltijden per dag. In plaats daarvan eet ze liever 5 tot 6 kleinere maaltijden. Dat komt neer op een vroeg ontbijt, een snack halverwege de ochtend of groen sap, een kleine lunch, een snack in de late namiddag en een diner.

Ali Larter

Rachel Murray

Ze breekt elke regel als het gaat om schoon eten.

Na twee maanden non-stop reizen, evenementen en uit eten gaan, wilde Larter haar lichaam een ​​pauze geven. “Ik was eigenlijk niet goed aan het eten of aan het zorgen voor mezelf, dus ik moest dingen vereenvoudigen,” zei ze.

De Keuken Revelry auteur startte het Clean-programma, waarbij hij alcohol, suiker en zuivel elimineerde. Het 21-daagse schema omvat het starten en beëindigen van de dag met plan-goedgekeurde shakes, evenals supplementen en probiotica, en mager, low-carb lunches.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige zondag! Ik ben dag 6 van het @cleanprogram en sleepte me vanochtend naar hete yoga. Geen alcohol (brutaal voor mij in een hekelend uur bij het omgaan met 2 littles), geen suiker, geen zuivelproducten, maar kan niet leven zonder mijn cafeïne. Tot 2 kopjes per dag. Ik volg het niet te strikt, zoals toen ik vanavond een gigantische bladerdeeg @ beardpapas verslond. 1 cheat per dag, kan niet overleven met alleen een shake voor het avondeten, maar geniet van alle zomergroenten en granen. Het was een paar wilde maanden en ik moest van mijn lichaam gaan houden in plaats van het uitputten. Wat ik hier echt van aftrek, is dat we allemaal het beste doen wat we kunnen doen. En ons beste is behoorlijk verdomd goed. #saveaglassofroseforme

Een bericht gedeeld door Ali Larter (@alilarter) op

Je hoort geen cafeïne te hebben, maar dat was één ding dat Larter niet kon opgeven. “Ik begin de dag altijd met koffie,” zei ze. “De kinderen maken me wakker, en ik ga rechtdoor voor koffie met een beetje half en half.”

Maar ze zal eerlijk zijn – ze was niet voor honderd procent gedisciplineerd, en daar is ze prima mee. “Ik heb waarschijnlijk elke regel op het plan gebroken, maar zelfs halverwege was het beter dan niets,” gaf ze toe. “Ik heb geen gewicht verloren omdat ik zoveel noten in mijn shakes en dergelijke heb gestopt, maar het was leuk om mijn lichaam rust te gunnen.”

Ali Larter

Ray Tamarra

Ze zweert bij deze on-the-go-snacks.

Wanneer Larter de deur uit rent, gooit ze haar snacks in de ochtend en in de late namiddag in haar tas. Haar go-to’s? ‘S Ochtends een groen sapje – “zonder fruit erin, om me een leuke energieboost te geven” – en Hillshire Snacking Small Plates, AKA kleine pakjes vlees en kaas die lijken op een mini-charcuteriebord.

“Ze zijn de perfecte balans tussen zoet en hartig,” zei Larter, die groot is in het Apple Chardonnay-pakket.

Als ze thuis aan het snacken is, haalt ze vaak verse kersen en frambozen, of een appel met amandelboter.

Ali Larter

Facebook / Ali Larter

Ze is All About 10-Minute Dinners.

Larter kookt twee tot drie keer per week, en als ze dat doet, probeert ze het simpel te houden – en ultrasnel. “Ik ben dol op het maken van sint-jakobsschelpen met prei en champignons,” zei ze. “Het is een heel snel diner dat in vijf of zes minuten samenkomt, in plaats van een uur.”

De actrice houdt ook van het maken van soepen die ze in de koelkast kan bewaren en opwarmen voor het avondeten, linzen serveren via verwelkte spinazie en grillen van steaks..

Ali Larter

Tara Ziemba

Ze werkt minstens vier keer per week.

De uiteindelijke motivatie van Larter om de sportschool te raken, is denken aan de lunch. Of avondeten. Of een happy hour. “Ik werk minstens vier dagen per week om van mijn leven te genieten, zodat ik met vrienden en familie kan koken en van lekker eten kan genieten,” zei Larter..

Ze doet een mix van Core Power-yogalessen om haar buikspieren- en circuittraining te versterken. Dit laatste komt neer op “veel squats en lunges, waar ik niet van geniet, maar ik doe ze toch”, zei ze. Als Larter niet op tijd is, zal ze de sportschool overslaan en 30 minuten rennen.

“Mijn trainingen zijn niet erg lang, maar zelfs als ik niet veel tijd heb, doe ik ze,” zei ze. “Ik ga er gewoon voor.”

Volg Delish op Instagram.