Walmart heeft net een organisch fastfoodproduct geopend in Florida

Opgelet, Walmart-shoppers: een heel ander soort winkel raakt gewoon de grote winkelketen. Als je ooit in een Walmart bent gelopen, heb je waarschijnlijk een van de een paar uitgeprobeerde chain fast-food-fronten in de voorste hoek gezien. Vaak is het McDonald’s; soms is het checkers of metro.

De Wally World weg van Narcoosee Road in Orlando, Florida, loopt tegen die trend aan, waardoor een uniek – en onverwacht – restaurant centraal en vooraan wordt gepositioneerd.

Het is grown, een biologisch restaurant dat is opgericht door voormalig NBA-speler Ray Allen en zijn vrouw Shannon. Het bedrijf, dat zich richt op de verkoop van ‘slow food voor snelle mensen’ (denk aan smoothies, sappen en graanschuren), lijkt misschien een rare fit voor de keten, maar vertegenwoordigers houden vol dat het een meer organische samenwerking is dan je zou verwachten.

gegroeid organics restaurant

Grown / Walmart

Het blijkt dat Walmart meer organische boodschappen verkoopt dan welke andere verkoper in de VS, en het merk heeft zich tot doel gesteld om de mogelijkheden voor het winkelende publiek uit te breiden. “Het gebruik van de binnenkant van Walmart maakt de winkel toegankelijk voor elk gezin, ongeacht hun gemiddelde inkomen, waardoor de overstap een spel voor consumenten wordt”, schreef een vertegenwoordiger van het merk via e-mail.

Bekijk dit bericht op Instagram

VEGAN. SMORES. PARFAIT !! ������ met een chia chocoladepudding, #vegan geroosterde marshmallow en zelfgemaakte Graham crackers !! De zomer is nog niet voorbij met deze baby’s! ☀️��☁️ #vegan #marshmallow #homemade #smores #sweetlife #miamibakers #chocolatelovers #campfire #organic #smallbatch @grownmiami

Een bericht gedeeld door Shadee Rios (@alwayslickthe_spoon) ingeschakeld

De meeste maaltijden zijn net zo klantgericht als een Chipotle burrito-schaal: u kiest het eiwit, de groenten, de granen en een saus erbovenop. Op zoek naar gegrilde garnalen met Mexicaanse maïs, zwarte bonen en Chimichurri? Je kunt het. Gegrilde zalm, geroosterde knoflook Spruitjes, puree van zoete aardappelen en BBQ-saus? Klaar en klaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

“Eet echt voedsel, niet te veel en meestal planten.” Michael Pollan ������

Een bericht gedeeld door grown ™ (@grown) ingeschakeld

Er is ook een deel van het menu gewijd aan salades, sandwiches en wraps, die beginnen met een basissmaakcombinatie – zeg, Parisienne (botersla, greens, rode ui, hardgekookte eieren, tomaten en Dijon) of Capri (pesto, boerenkool, romaine, tomaat, mozzarella, rode uien en balsamico glazuur) – en u kiest welk eiwit u eraan toevoegt.

Het is onduidelijk of de prijsbepaling overeenkomt met de winkel in Miami, maar als dat zo is, kan het voor sommige Walmart-klanten een verrassing zijn. Bij $ 14 – $ 18 per korrelkom is het duurder dan het typische fast food-tarief.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.