The Secret Backstory Behind The Food At Disney’s New Toy Story Land

Walt Disney World in Florida opende net Toy Story Land, een nostalgiestrip van een park in Disney’s Hollywood Studios. Elk onderdeel van het park is gerelateerd aan de drie Toy Story films of populair speelgoed in het algemeen – en dat geldt ook voor het eten.

Houtachtig's Lunch Box at Toy Story Land

De kassiers nemen uw bestelling op stations die zijn ontworpen na Lotso en Trixie uit Toy Story 3.
Megan Friedman

Woody’s Lunch Box is het enige restaurant in het gedeelte van 11 hectare en biedt kindvriendelijke gerechten die ouders herinneren aan hun eigen kindertijd, van gegrilde kaas tot gastronomische Pop-Tarts. En het ontwerp van het restaurant is een sluw knipoog naar een snel moment dat je waarschijnlijk bent vergeten Toy Story.

In de eerste Toy Story film, Andy krijgt een lunchtrommel als verjaardagscadeau. We krijgen de lunchbox niet te zien, maar we zien de reactie van het speelgoed: ze denken dat het een totale teleurstelling is.

Maar die reactie was misschien voorbarig. Het is die lunchdoos die een centraal deel van Toy Story Land wordt, gemodelleerd naar Andy’s achtertuin. Het is een vintage, houten lunchdoos, maar het is niet echt gebruikt om Andy’s schoollunch te dragen.

Hier komt het achtergrondverhaal uit, dat je niet in het park zult zien. In de verbeelding van Andy zet hij de lunchtromm in zijn tuin op om een ​​picknick te gooien voor de groene legermannen. Maar Andy laat de lunchbox onbeheerd achter – en wanneer hij weg is, staat hij open voor het publiek, die wordt beschouwd als ere-speelgoed.

Houtachtig's Lunch Box at Toy Story Land

Een van de tafels is ontworpen om eruit te zien als Mini Babybel-kaas, een sponsor van Toy Story Land.
Megan Friedman

“Toen Andy klaar was om in zijn achtertuin te spelen, zette hij hem open met een van zijn thermosflessen, en plotseling werd hij [terug naar binnen] genoemd,” vertelt Jerry Mora, gastmanager voor eten en drinken bij Walt Disney World, aan Delish. ‘Dus verliet hij zijn achtertuin en we hebben alle groene legermannen en het speelgoed en de gasten klaar om het menu uit te proberen.’

Bekijk dit bericht op Instagram

De thema’s en details van Woody’s Lunch Box waren overdreven (letterlijk!) !! �������� Veeg om het volledige ontbijtmenu te bekijken! ���� Wat zou je bestellen als je morgenochtend naar Toy Story Land zou gaan ?! GEEN VERKEERDE ANTWOORDEN! ������������ • • • #disney #disneyland #disneylife #disneykids #disneyfan #disneygram #pixar #waltdisneyworld #vacation #disneyparks #disneysmmc #momblogger #disneynerd #disneystyle #disneyvacationclub #woodyslunchbox #disneywithdrawals #hollywoodstudios #alienswirlingsaucers #ohmydisney # slinkydogdash #waltdisneyworldresort #disneywithkids #disneymagic #igdisney #disneyap #alienswirlingsaucers #happiestplaceonearth #travelwithkids #toystoryland

Een bericht gedeeld door Disney Mom | Lightroom-voorinstellingen (@brbgoingtodisney) ingeschakeld

Je kunt de troepen overal in Toy Story Land zien, alert op Andy-waarnemingen.

Speelgoed Story Land at Disney's Hollywood Studios

Megan Friedman

Woody’s Lunch Box serveert ontbijt, lunch en diner in de Hollywood Studios van Disney, vanaf het moment dat het park wordt geopend tot het dichtgaat. Maar misschien wil je wachten tot de drukte afneemt – Insider meldt dat er lijnen zijn tot drie uur lang om zelfs in Toy Story Land te komen.

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, barnesandnoble.com