Panera heeft nu een eigen Mac- en kaasbar

Panera Bread’s mac en cheese is een van de meest populaire items – zozeer zelfs dat het al tien jaar een hoofdbestanddeel van het menu is. Om het tienjarig jubileum te vieren, heeft Panera een make-your-own mac en cheese bar gemaakt, en je hebt medewerkers in de winkel te danken voor de nieuwe menuoptie.

“Veel van dit is organisch uit onze medewerkers op caféniveau geboren”, vertelde Tom Sadler, vicepresident productontwikkeling van Panera. Delish. “Tijdens hun pauzes zetten ze daar een klein spek, een beetje pico de gallo, een beetje koriander en ze zouden hun eigen ervaring opbouwen.”

beeld

Madison Flager

Nadat ze dit zagen tijdens cafébezoeken, gingen Panera-koks terug naar de keuken en ontwikkelden ze drie samengestelde mac- en kaasgerechten, die nu landelijk beschikbaar zijn. Er is een klassiek-Bacon Mac en Cheese-plus twee meer geladen spins. De Baja Mac en Cheese worden geleverd met avocado, pico de gallo en koriander, terwijl de BBQ Mac and Cheese kip, appelcider-azijn-gebaseerde barbecuesaus, krokante uien en verse koriander heeft getrokken.

Als je toppings wilt mixen en matchen, is dat waar de make-your-own-optie binnenkomt. Het zal geen fysieke buffetstijlbar zijn, maar de optie om je mac te maken zal te zien zijn op de Panera Bread-app en online bestelsystemen. Een aangepaste bestelling kan ook in het restaurant worden aangevraagd.

beeld

Panera Bread

Geef dit door aan je baas: de doe-het-zelf bar is ook beschikbaar op het cateringmenu!

[Opmerking van de uitgever] Een eerdere versie van dit verhaal zei dat de mac en kaas beschikbaar zouden zijn om te bestellen in een dubbele broodbak. Terwijl de kom in de zomer in Philadelphia werd getest, is deze momenteel niet verkrijgbaar in winkels. Er is echter nog steeds hoop: per woordvoerder van Panera Bread is er potentieel om het op een later tijdstip nationaal uit te rollen.