Mensen zijn verontwaardigd over de champagneijslolly’s van Ivanka Trump Tweet

Wanneer beroemdheden lifestyle-sites gebruiken, wordt alles wat de site deelt, tweets of berichten vaak geïnterpreteerd als rechtstreeks uit de mond van de ster. Dat is waarom, toen @IvankaTrumpHQ zondag een tweet plaatste over hoe Memorial Day te vieren, veel mensen het als Trump’s eigen aanbeveling zagen – en niet zo blij waren met hoe cavalier de post leek.

Het account plaatste drie tweets die leken op zijn verzameling manieren om het Memorial Day-weekend door te brengen, maar geen enkele leek de woede van het internet te verleiden, net als de vorige, die zei: “Maak champagne ijslollys deze # Memorial Day.” (Die tweet in kwestie heeft 4.400 antwoorden, terwijl de andere twee een over manieren om “je grillspel te verbeteren”, en een andere die mensen vraagt ​​om de verzameling leuke ideeën van de site voor Memorial Day weekend te overwegen – hebben respectievelijk 34 en 164, als van deze posting.)

Snel kwamen er online reacties bij, vonkten nieuwsberichten en werden uiteindelijk een trending topic op Facebook, toen mensen discussieerden over de vraag of de eerste dochter iets luchtigs zou moeten voorstellen als het dippen van ijsplukken in champagne op een dag die bedoeld is om degenen te eren die tijdens het serveren zijn gestorven in het leger. Voor velen was het niet zozeer het idee dat beledigd was (wat, om eerlijk te zijn, een link naar een juli 2015 bevat Goede huishouding verhaal over een bar in New York met Prosecco Pops – en is iets dat we bij Delish op alle denkbare manieren hebben gezien). Het was het feit dat de website-berichten en tweets de werkelijke reden voor de vakantie niet vermeldden.

Maandag, rond de tijd dat haar vader, president Donald Trump, een toespraak hield ter ere van de gevallen soldaten van de VS op de Arlington National Cemetery, tweette Ivanka Trump een bericht uit haar persoonlijke account, erkende deze dag van herdenking en bedankte degenen in de strijdkrachten voor hun service.

Het werd echter gepost de dag nadat de @IvankaTrumpHQ-tweets waren verschenen, lang nadat antwoorden en boze tweets begonnen te sneeuwballen. Hier is een voorproefje van de reacties:

Het was echter niet alleen eenzijdige slepend vissen, waarbij mensen hun mening slingeren zonder dat ze de rest van iemand anders beschouwden. Sommige antwoorden veranderden in gesprekken, waarbij Twitter-gebruikers de service van anderen en de offers die hun gezinnen hadden gemaakt, erkenden.

Hoewel veel lifestyle-sites (waaronder deze) vaak ideeën voor een kookcursus en andere manieren om het lange weekend door te brengen suggereren, roept het online geschreeuw de vraag op: zijn wij als samenleving te ver verwijderd geraakt van de ware betekenis van Memorial Day? En moet een eerste dochter aan een andere standaard van decorum worden gehouden, hetzij van haar of de site die haar merk vertegenwoordigt?

Waar je ook staat, we horen graag je mening in de comments op Facebook, of via Twitter: @delishdotcom.

Volg Delish op Instagram.