Waarom praten we niet altijd over hoe Kate Middleton een drinkmaatschappij heeft opgericht?

Raad eens? Kate Middleton had een leven voor de koninklijke familie. En hoewel het nauwelijks nieuw nieuws is, blaast het feit dat ze een normaal schoolkind was eens van tijd tot tijd de aandacht van mensen. Vooral het feit dat ze in de loop van de dag een drinkmaatschappij oprichtte.

The Guardian kwam er voor het eerst over in 2007 (de drinkmaatschappij, niet de ‘Kate bestond voordat ze William ontmoette’), toen ze ademden in elk detail van haar leven als een prinses vriendin en verwachtte hertogin-aan-wording.

“Op de universiteit bleef Kate groeien in vertrouwen”, legt het artikel uit. “Ze was mede-oprichter van een meisjesdrinkvereniging [op St. Andrews],” geïrriteerd dat de ouderen vrouwen uitsluiten “- maar niemand herinnert zich dat ze erg dronken werd.”

Het was niet ongebruikelijk dat deze oude “samenlevingen” alleen mannelijke leden verwelkomden toen Kate op school zat; in feite was het slechts enkele jaren geleden dat sommigen begonnen vrouwen uit te nodigen om mee te doen.

Wat betreft die foto’s van Kate in een doorschijnende jurk over lingerie? “Vrienden beweren dat ze geen exhibitionist was.” Het was maar een liefdadigheidsevenement voor studenten, tickets waren £ 20, geen £ 200 zoals gemeld, en de kamer was eigenlijk vol met vrienden.

Voor haar tijd, die hertogin.


beeld
Con Poulos

BESTEL NU VOORAF Delish kookboek, barnesandnoble.com