Entenmann’s zwart-witte koekjes komen in donutvorm, en we zijn er klaar voor

Op mijn eerste paar reizen terug naar Californië na mijn verhuizing naar New York, leerde ik iets op de moeilijke manier: mijn moeder was altijd verrukt om mij te zien, zeker – maar ze was nog meer opgewonden om het zwart-witte koekje te zien dat de reis had afgelegd 3000 mijl met mij in mijn koffer. De liefde van mijn moeder voor een zwart en wit koekje loopt diep, net als de mijne (#genetica #science #thatshowitworksright). Als je hetzelfde voelt (1) zijn we gerelateerd, en (2) heb ik goed nieuws.

beeld
Walmart

Entenmann’s – een van de leidende massamarktmakers van zwarte en witte koekjes – maakt de traktatie in donutvorm. De geniale bakkers van het merk nemen hun klassieke gele cake donuts en dopen voor de helft in vanille glazuur en de andere helft in chocolade. Doei. Gedaan. Nooit meer een doughnut eten.

Blijkbaar zijn deze donuts al een jaar oud, en dat feit doet me vragen stellen over een zwart-witte superfan die ik echt ben. Gelieve mijn zorgen te verzachten en te zeggen dat je het ook niet wist. En laten we nu allemaal op dezelfde pagina komen: de donuts zijn nogal moeilijk te vinden in persoon. Ze komen in dozen van een zes, en een snel productonderzoek op de site van Entenmann onthult dat ze overal in New York zijn opgeslagen, maar niet echt buiten het tristate gebied.

Voor niet-New Yorkers (hoi, mama), ga naar Amazon voor een optie met totaalprijs.