Deze nieuwe Doritos-smaak ruikt naar Hete saus

Open een zak met Doritos Blaze-chips en je sinussen zijn bijna verdwenen. De geur van de nieuwste smaak van Doritos is INTENSE. Maar met beloftes op de tas zoals “Het smaakt naar het likken van een vulkaan”, moeten ze dat soort dingen zijn.

Doritos Blaze-chips zullen vanaf morgen 4 januari in de winkel liggen en zullen als rode draad bij rode Nacho Cheese en Blue Cool Ranch aansluiten. Ze komen in een donkerpaarse zak (wat een knipoog lijkt te zijn naar de andere twee smaken) uitgedost met vlammen en thermografen handafdrukken.

Wat de smaak betreft, missen ze een beetje het doel. Ondanks zinsneden als “intense smaakuitbarsting” en “opgewekte vurige hitte” op de achterkant van de tassen, vond geen van de Delish-editors die de chips proefden dat ze zo pittig waren.

beeld

Sam Netkin

De ingrediëntenlijst van de frites bevat jalapeno-poeder en “specerijen” plus tomaten-, uien- en knoflookpoeders. Hoewel de geur absoluut intens is, is de smaak zelf meer zoet-en-kruidig ​​dan spook-peper-niveau specerij. Eén redacteur vond dat de smaak van Spicy Nacho Doritos heter was. Persoonlijk brandde mijn keel, maar niemand dacht dat zo, dus ik moet zwak zijn.

In een persbericht liet Frito-Lay doorschemeren naar nog meer hete smaken. “Terwijl het nieuwe Doritos Blaze-platform aanvankelijk met een pittige smaak wordt gelanceerd, zal Doritos er in de toekomst op uit zijn om het platform uit te breiden.”

beeld

Sam Netkin

Doritos Blaze wordt verkocht in 9,75-ounce tassen voor een verkoopprijs van $ 4,29 en 3-ounce zakken voor $ 1,69. Ze zullen vanaf donderdag landelijk van start gaan.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.