[UPDATED] Poți să scrii Taco Bell gratuit în această lună

UPDATE: 17 octombrie 2017 la 2:21 p.m.

Încă o dată, Taco Bell își aduce înapoi promoția “Steal a Base” în parteneriat cu Base League Major League. Dacă vreun jucător va fura o bază în timpul unuia dintre primele trei jocuri ale World Series, veți înscrie un taco gratuit Doritos Locos.

Jucătorul care fură prima bază în timpul primului joc va fi numit inteligent Taco Hero, iar clienții vor putea să-și revendice taco-ul gratuit pe 1 noiembrie între orele 24:00. și 6 p.m. În cazul în care furarea are loc în timpul celui de-al doilea sau al treilea joc, atunci clienții își pot revendica gratuit pe 7 noiembrie în același interval de timp.

ORIGINAL POST: 26 octombrie 2016 la ora 5:29.

În mijlocul sezonului World Series, există câteva modalități de a marca mâncarea gratuită. Atât Taco Bell, cât și Chipotle oferă clienților noștri clienților noștri chiar acum, ceea ce înseamnă că veți avea o mulțime de burritos și tacos pentru a celebra câștigul echipei dvs. sau pentru a vă îneca durerile.

Potrivit Cleveland.com, Chipotle distribuie intrări gratuite la locurile sale atât în ​​Cleveland, cât și în Chicago. Tot ce trebuie să faceți este să vă arătați în echipamentul echipei dvs. – un tricou, o pălărie sau un deget de spumă va face. În schimb, veți obține burritos BOGO, boluri, salate sau taco.

Între timp, Taco Bell oferă Doritos Locos Tacos tuturor celor din țară, ca parte a promoției sale “Steal a Base, Steal a Taco”. Trebuie doar să așteptați până la 2 noiembrie (oricând între orele 14:00 și 18:00) pentru a ajunge să obțineți.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.