McDonald’s adaugă un sandwich de crab de zăpadă la meniul

Dacă un nou proces merge bine, un sandwich de pește va apărea la McDonald’s alături de Filet-O-Fish. Câteva restaurante din California vor încerca să găsească un sandviș cu crăpătură de zăpadă pe meniu, un semn al bucătăriei locale Bay Area.

Un francizat din Bay Area a obținut permisiunea de la McDonald’s pentru a testa sandwich-ul ca proces în patru restaurante din San Jose, CA. Dacă este un succes, s-ar putea extinde la alte 250 de restaurante din regiune.

Potrivit lui KGO-TV, Sandwich-ul de la McDonald’s Crab Sandwich are crab de zăpadă din Atlantic, telina și maioneză condimentată, plus salată, roșii și un bac de bere. Costă 8,99 dolari, ceea ce este scump pentru McDonalds și este de 410 de calorii. Reteta a fost o colaborare cu concurentul Top Chef, Ryan Scott.

“După succesul copleșitor al favoritului nostru local, Gilroy Garlic Fries de la McDonald’s, am vrut să testați propriul nostru sandwich de crab”, a declarat Nick Vergis, președintele Co-op al companiei McDonald’s, San Francisco Bay Area. “Suntem încântați de clienții noștri pentru a încerca și pentru a-și împărtăși feedbackul”.

Urmăriți Delish pe Instagram.