Fabrica de coji de brânză a adus înapoi desertul dvs. preferat de toamnă

Este tehnic încă vară, dar se pare că toamna a sosit oficial la The Cheesecake Factory. Franciza a adăugat în mod oficial cheesecake-ul de dovleac înapoi la meniurile sale de restaurante, ceea ce este o veste bună pentru oricine ar prefera să comande un cheesecake de dovleac sub forma unui desert real, spre deosebire de faptul că este limitat doar la un element de meniu secret Starbucks.

Pentru fanii care nu locuiesc în apropierea unuia dintre restaurantele sale, nu vă temeți: este, de asemenea, disponibil pentru navele oriunde în Statele Unite. Lanțul a adus, de asemenea, înapoi cheesecake-ul de dovleac de dovleac, care practic vă permite să vă bucurați de trei deserturi dintr-o dată. Există cheesecake dovleac, care este deja ca un mash-up de desert de New York de alegere și placinta de dovleac clasic, care este stratificat cu o placa groasa de placinta de pecan. Întregul lucru este topit cu sirop de caramel și cu mai mulți pecani.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Dovleacul este înapoi! Începând de astăzi, puteți obține o felie de #cheesecakes cu aromă de dovleac Cu care vă mergeți? �� pentru Cheesecake de dovleac Pecan �� pentru Cheesecake de dovleac

Un post distribuit de The Cheesecake Factory (@cheesecakefactory)

De acum până la Ziua Recunoștinței, franciza va dona 25 de cenți pentru hrănirea Americii, o organizație de ajutorare a foamei non-profit, pentru fiecare felie vândută. Desigur, nu este prima dată când restaurantul a îndulciat afacerea cu un nou element de meniu. Fabrica Cheesecake este partenerul companiei Feeding America și au donat aceeași sumă de bani pe felie în iulie, când compania a lansat un cheesecake Funfetti, numit în mod corespunzător “Cheesecake Celebration”, pentru celebrarea Zilei Naționale a Cheesecake.

Deci, cel puțin acum când îți împlinesti dorințele cele mai de bază de cădere, vei ști că și tu ești puțin filantropic.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.