Arby vinde acum coca-cola plutitoare – și sunt doar $ 1 în iulie

Pe parcursul ultimelor ani, brandurile de fast-food au intrat in TOATE cu cascadele de marketing. Atat de mult incat sa nu stim niciodata ce urmeaza de pe urma lui Twitter de la Wendy pentru KFC, urmand doar 5 Spice Girls si 6 baieti pe nume Herb in contul lor social. De data aceasta, totuși, e vorba de Arby, și tocmai au rupt două Guinness World Records pentru a împărtăși niște știri mari: compania ia spus rămas bun lui Pepsi și salut lui Coca-Cola. A celebra? Cocaina plutește toată vara, oameni!

“Suntem mândri că acum vărsăm produse Coca-Cola la restaurantele Arby din Statele Unite, sunt parteneri uimitori cu branduri uimitoare”, a declarat Rob Lynch, președintele Arby’s. “Suntem cunoscuți pentru sandwich-uri și varietăți mari, care sunt nu avem niciun succes în industria noastră. Acum avem o gamă incredibilă de băuturi Coca-Cola care completează perfect meniul nostru. “

Coca-Cola Float, aici, la timp pentru a reîmprospăta în zilele mai calde, combină clasicul Vanilla Shake de la Arby cu Coca-Cola și vinde pentru 1,99 dolari acum și doar un dolar în iulie. Clienții pot să ia o cantitate de 16 oz. sau 24 oz. Covoarele de cocs sunt în mod normal fel de băuturi de noutate pe care le găsiți numai în mese de modă veche, deci e destul de epică că sunt acum la locațiile Arby la nivel național.

În ceea ce privește cele două Recorduri Mondiale Guinness, Arby și Coca-Cola au colaborat pentru a crea cele mai mici și mai mari anunțuri din lume, ceea ce este destul de genial. Pentru a obține cele mai mici, au avut mâinile de ajutor ale Institutului de Electronică și Nanotehnologie al Georgiei Tech pentru a etcha “Un anunț mare vine. Aceasta nu este, “pe o sămânță literală de susan de la un bun Arby ca un teaser. Bine, Arby e atât de cool.

Și pentru anunțul puțin mai amplu și mai real, au făcut un poster publicitar care sa întins aproape cinci hectare în cel mai mic oraș din America – Monowi, Nebraska – cu o populație de unu. Anunțul citea: “Arbe’s Now Has Coke.”

Urmăriți Delish pe Instagram.