Am încercat câteva dintre cele mai nebunești Kit Kat Flavors și acestea au fost absolut cele mai bune

În Japonia, arome Kit Kats sunt la fel de abundente ca Oreos într-un magazin alimentar din S.U.A. Asta inseamna ca exista aproximativ un milion de la care sa alegi, cu un sunet uimitor si altii care sunt chiar ciudate (privindu-te la tine, mere). Un editor video Delish sa întors recent dintr-o excursie în Japonia cu pungi pe pungi de Kit Kats în arome care merg departe de ciocolată și ciocolată albă. Vorbim de matcha, wasabi, hrișcă și sake. Iată favorii noștri – și câțiva am putea face probabil fără.

Banană

A existat o anumită diviziune aici, dar pentru cei care iubesc acest gust artificiale de banane (cred că Runts!), Acestea au fost minunate. După cum a spus un editor, “Aș putea să mănânc banană falsă toată ziua”.

Raspberry Almond Matcha

Au fost patru arome de potrivire diferite pentru a încerca, și au gustat toate ușor diferite. Favoritul mulțimii s-a remarcat pentru textura sa necurmată și pentru topiurile de amestec – au fost niște bucăți reale de zmeură, merișor și nuci. În plus, fiecare baston a fost înfășurat individual, făcându-le să arate “la fel de drăguți”, în cuvintele editorului nostru social media.

imagine

Madison Flager

Wasabi

Kitul Wasabi Kats are evident un factor de șoc, dar de fapt sunt destul de decent, mai ales că nu au căldura efectivului wasabi. Ei nu vă vor elimina sinusurile, dar vă vor face să vă simțiți ca și cum ați mânca sushi și desert în același timp.

Taro

În cazul în care taro este comanda dvs. de ceai cu bule, veți fi un fan al acestor bare roșii de cartofi dulci purpurii. Unii oameni au avut un gust de boabe, alții nu au putut descifra ceea ce a fost, dar au crezut că au gustat “f * cking uimitor”. OIM, gustul este ca laptele rămas, atunci când mâncați cereale speciale K fructe și iaurt.

Ciocolata neagra

Crețușul era până la a fi creaturi obișnuite, dar punga de ciocolată extra-întunecată era cu ușurință prima golită. Ciocolata este mult mai intensă decât barul tipic de ciocolată neagră, dar surprinzător nu are o amărăciune. Nestlé, vă rugăm să le aduceți în SUA.

imagine

Madison Flager

Și cel mai ciudat?

măr

Ai crede că Apple ar fi o lovitură. La urma urmei, merele de caramel sunt grozave, nu? Dar barile cu mere de ciocolată au gustat prea mult ca sucul de mere de parfum, și nu a făcut-o bine cu stratul de ciocolată. Este suficient să spunem că acestea nu erau o plăcere a mulțimii.

Frunze de ceai verde frunze

Numit uji hojicha, această aromă de frunze de ceai verde nu a mers bine cu majoritatea degustatorilor. Răspunsurile au variat de la “gusturi ca greierii” la “arată ca diaree”. Hopa. Dacă vrei să mergi cu ceai verde, probabil că ești mai bun cu una dintre cele mai multe soiuri matcha.

Dragul

De asemenea, unul contencios, majoritatea oamenilor nu au fost fanii aromelor de sake aromatizate, ci pentru o serie surprinzătoare de motive. Ea nici nu a avut gust suficient ca sake, mai mult ca vodca ieftin, sau prea mult ca ciocolata alba. Un editor a fost un fan, și a crezut că a avut un gust dulce și mai blând decât sake real.

imagine

Madison Flager

Din păcate, niciuna dintre aceste tratamente nu este disponibilă în S.U.A. chiar acum, dar dacă vă aflați în Japonia, este doar dreptul de a merge la testul de gust nebun.

Urmați Delish pe Instagram.