Tort de catifea rosie

imagine

Ethan Calabrese

Tortul oficial al ospitalității din sud.

CUMPĂRĂ ACUM: Standul de tort de sticlă, 34,75 dolari, amazon.com.

Yield-urile:

10
– 12

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

1

ora

0

min

ingrediente
Pentru tort
Spray de gătit, pentru tigăi
1 c.
(2 bastoane) unt, moale
1 c.
zahăr
2
oua mari
1 linguriță.
extract de vanilie pură
2 1/2 c.
făină generală
1/4 c.
Pulbere de cacao prelucrate din Olanda
1 linguriță.
praf de copt
1 linguriță.
sare cușer
1 c.
zer
2 lingurițe.
oțet alb din oțet
2 linguri.
culoarea roșie a alimentelor
Pentru glazura cu brânză topită
3
(8-oz) blochează branza de cremă, moale
6 c.
zahăr pudră
2 lingurițe.
extract de vanilie pură
1/4 de linguriță.
sare cușer
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 °. Linia a doua torturi rotunde de 8 “cu hârtie de pergament și unsoare cu spray de gătit. Într-un castron mare, folosind un mixer de mână (sau în bolul unui mixer de stand), bateți untul și zahărul până când devine ușor și pufos. , bate bine după fiecare adăugare. Se amestecă în vanilie.
  2. Într-un alt vas mare, amestecați împreună făină, cacao, sare de coacere și sare. Adăugați jumătate din ingredientele uscate la ingrediente umede, bateți până la combinare. Adăugați coloranți de zer, oțet și roșu, bateți pentru a le combina. Adăugați ingrediente uscate rămase.
  3. Împărțiți aluatul între torturile pregătite și coaceți până când setul și o scobitoare inserată în mijloc iese curată, între 25 și 30 de minute. Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi răsturnați pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
  4. Între timp, faceți gheață: Într-un castron mare, folosind un mixer de mână (sau în castronul unui mixer de stand), bateți brânză topită și zahăr pudră până la lumină și pufos. Se adaugă vanilie și sare și se amestecă până se combină. Adăugați mai mult zahăr pudră, 1/4 cană la un moment dat, dacă este necesar, până când glazura este groasă și o consistență plăcută.
  5. Asamblați prăjitura: Cu ajutorul unui cuțit zimțat, îngroșați prăjiturile, rezervând resturile pentru decorare. Plasați un strat pe suportul de tort sau servind platoul, apoi topul cu un strat gros de glazură și cel de-al doilea strat de tort. Suprafața și părțile laterale ale tortului. Deformați bucățile de prăjituri rezervate și apăsați pe laturile tortului.

imagine

Ethan Calabrese