Ciorchine de ciuperci de sus în jos

Tăiați-le în sferturi pentru hors d’oeuvres destul de simplu sau serviți-le cu o salată verde crocantă pentru prânz sau o cină ușoară.

Yield-urile:

6

Timp de pregatire:

0

ore

20

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
1
foaie de patiserie înghețată
1 lingura.
ulei de măsline extra virgin
1
mare pălărie
1 lb.
cremă de ciuperci
Sare grunjoasă
piper ardei
2 lingurițe.
frunze proaspete de cimbru
3/4 c.
brânză Gruyere rasă
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Puneți bucățile de patiserie într-un singur strat pe o foaie de copt pergament și păstrați la frigider în timp ce gătiți ciupercile. Într-o tigaie mare, uleiul de căldură deasupra nivelului mediu-ridicat. Adăugați ceapă și gatiți, amestecând, până la moale, 3 minute. Adăugați ciuperci și gătiți, amestecând, până la moale și rumenite, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cimbru și se îndepărtează tigaia de căldură.
  2. Uleiul ușor 6 cupe de muffin jumbo. Împărțiți amestecul de ciuperci și brânză între pahare, apoi topiți fiecare cu o crudă de patiserie răcită. Coaceți până când patiseria este maroniu auriu și umflat, aproximativ 25 de minute, tavă rotativă la jumătatea drumului.
  3. Rulați un cuțit mic în jurul ceștilor pentru a slăbi tartulele. Așezați o foaie de coacere sau o placă mare pe tigaie și inversați pentru a elibera tartulele. Sprângeți cu mai mult cimbru. Serviți cald.

    Căutați rețete pregătite pentru petreceri? Încercați topul nostru Rețete de guacamole, torturi de ziua de nastere, sau punch rețete.

<p>Tăiați-le în sferturi pentru hors d’oeuvres destul de simplu sau serviți-le cu o salată verde crocantă pentru prânz sau o cină ușoară.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Ciorchine de ciuperci de sus în jos</b></p><p>“title =” Tartule de ciuperci în picioare ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63ee598253_-_upside-down-mushroom-tartlets-recipe-mslo1211-xl-78401493.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart