Acest tort de ciocolată este pur magic

GATA RECEPȚIA AICI.

Torturi magice de cremă sunt uriașe pe Pinterest. Nu poți nu a se vedea un pin al machetelor pătrate masei atunci când căutați rețete de desert – sunt peste tot. Hype-ul are sens. Dacă un fel de aluat poate fi coasat în aceeași tigaie, dintr-o dată și transformat într-un tort de cremă triplă, magia este reală!

Ciocolată Magic Cake

Chelsea Lupkin

Spre deosebire de super-uscare și de coacere a puterii Baruri Oreo Magic, Tortul de ciocolată Magic Custard își face o treabă. Începeți prin amestecarea ingredientelor uscate (pudră de cacao și făină). Apoi separați gălbenușurile de ou și albușurile de ou și biciuiți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide. (Sfat Pro: o picătură mică de oțet ajută la stabilizarea albușurilor de ou.) Bateți gălbenușurile de ou cu zahăr, apoi adăugați unt topit, pulbere espresso, vanilie, amestec de făină și lapte cald. În cele din urmă, aruncați în albușuri ouăle, turnați aluatul într-o tigaie unsă (NU VĂ RUGĂȚI PAM!) Și trageți degetele în timp ce așteptați 50 de minute pentru ca tortul să se coace.

Ciocolată Magic Cake

Chelsea Lupkin

Cuvânt de avertizare: Batterul aici este ciudat. Nu numai că este foarte slab, dar este oarecum aglomerată. Când bateți împreună gălbenușurile și zahărul, este foarte granulat. Chiar și prăjitura este coaptă. Nu vă faceți griji și nu îndrăzniți să renunțați. Se pare că nu va funcționa, până când nu este răcit, tăiat și gata să mănânce. O mușcătură de prajitură la început, apoi super-cremă și vei crede.

Ciocolată Magic Cake

Chelsea Lupkin

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.