Această ciocolată fierbinte inspirată este la fel de frumoasă ca Elsa

GATA RECEPȚIA AICI.

Disney Îngheţat a ieșit acum patru ani și lumea încă are cântecul Lăsați-l să plece blocat în cap. 99% dintre oamenii pe care îi cunosc iubesc acest film, iar 95% dintre aceștia sunt în mod direct susținute. Și de ce nu ar trebui să fie? Chiar dacă povestea în sine este, probabil, slabă, melodiile sunt minunate, omul de zăpadă este adorabil, iar Elsa este absolut captivant.

Elsa Hot Chocolate

Alexa Payesko

CUMPARA ACUM: Mug Set de cafea, $ 21, amazon.com.

Deci, la Delish, am decis că nu este prea târziu să sărbătorim grozavul prințesă de gheață favorită a tuturor. (Și s-ar putea să nu fie niciodată! Copiii albastri, lucrurile înghețate ar putea fi în stil pentru totdeauna!) Așa că am făcut cacao fierbinte inspirată de Elsa ca albastru ca ochii și rochia ei.

Elsa Hot Chocolate

Alexa Payesko

Pentru a face acest lucru la domiciliu, veți avea nevoie de: lapte (de preferință integral sau 2%), ciocolată albă, coloranți alimentari albastru, frisca, stropi și bomboane de rocă albastră. Și sunt doar câțiva pași. În primul rând, încălziți laptele pe cuptor până când este frumos și abur. Apoi, adăugați ciocolata și amestecați până la topire, apoi vopsiți amestecul albastru! Cât de multă frișcă și bomboane pe care le adăugați pe partea de sus sunt în totalitate la discreția ta. Dar dacă mă întrebați, m-aș întreba “Ce face prințesa Anna?” și du-te de acolo.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Descărcați programul Delish aplicaţia astăzi.

Urmați Delish pe Instagram.