6 geniale dingen om te doen met overgebleven taart

beeld

Ethan Calabrese

Waarschuwing: je wilt de pompoentaartijscoupe proeven.

beeld

Chelsea Lupkin
Pompoentaart S’mores

Wat anders zou je doen met overgebleven pompoentaart?

Ontvang het recept van Delish.

KOOP NU: Marshmallow Roasting Sticks, $ 13, amazon.com.

beeld

Ethan Calabrese
Resterende taart Parfaits

In een droomwereld, waar het helemaal acceptabel is om de dag te beginnen met een uitgebalanceerd dessert, zijn deze taart parfaits het. Lagen pecannoten of appeltaart, pure yoghurt (vertrouw ons, de taart biedt alle zoetheid die je nodig hebt), en gesneden aardbeien zijn een heerlijke manier om Black Friday te starten.

beeld

Ethan Calabrese
Chocolate-Dipped Resterende taartbeten

Perfect als je gewoon een * bite * wilt, niet een hele plak: snijd de overgebleven taart in kleine stukjes en dompel in gesmolten chocolade (wit, donker, melk). Laat het in de koelkast zetten en bestrooi het met vlokkig zeezout.

beeld

Ethan Calabrese
Leftover Pie Milkshakes

Een bolletje vanille gaat het best samen met een stuk taart, dus je weet al dat het mixen van ijs en melk met taartkruimels (korst, vulling, alles) een winnaar is.

beeld

Ethan Calabrese
Leftover Pie Ice Cream Sundaes

Een beetje toegeeflijk, veel verrukkingen, ijscoupes met lagen taart zijn een leuk dessert en een excuus om de regenboogsnoepjes eruit te halen.

beeld

Ethan Calabrese
Resterende taart S’mores

Hoe kun je zelfs beginnen met het vieren van de vakantie zonder s’mores? (Als je het nog niet wist, denken we niet dat het een strikt zomerdessert is.) Gooi de korst weg en schep een laag piepvulling op de chocolade voordat je hem bestrooit met een kleverige geroosterde marshmallow.