Венди је испао Куесо бургер, помфрит и пилећи сендвич

У ономе што се могло сматрати невероватном конкуренцијом или неслућном срећном случајношћу, Венди је додао не само једну, већ и три нове предмете покривене квизом, само неколико дана након што је Цхипотле најавио своје ново питање и МцДоналд’с додао пуњене сира помфрику у своју линију.

Нови џеп укључује хамбургер, пилећи сендвич и помфрит, који су сви залијепљени кремастим куесо и сланином. За Бацон Куесо Бургер, ланац брзих намирница је узео традиционални квадратни, никад замрзнут говеђи патти и слојио је са пикантним куелатоом од поблано-паприке, сланином од јабуковог меса, салсом, црвеним луком и – као да то није било довољно сир – преврнуће се са разбацаним цхеддар. Бацон Куесо Цхицкен Сандвицх прати сличну конструкцију, напуњену истим куезо, сланином, салсом, луком и цхеддаром – сви који седе на јалапено.

слика

Венди’с

Затим ту су и Бацон Куесо Фриес, који су замрзнути у зачињеном сосу од сира, а затим се туширају у сломљеној сланини и разбацани цхеддар. Сва тројица добро премашују 500 калорија, али када је реч о питању, који чак и броји?

слика

Венди’с

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација данас.