Ове хавајске печурке обећавају жене тренутне органе

Печурке су свакако укусне – само проверите ове рецепте ако не верујете – али секси? Не толико. Прљаве гљивице су муке у поређењу са доста било каквим сиразним, чоколадним или другачије класификованим као порно хране. И за разлику од острига, шпарога и друге не тако слатке хране, то се обично не оглашава као афродизијак. Међутим, испоставља се да би једна гљива могла бити изузетак од овог правила.

Недавно откривени у хавајским лавским токовима, наранџаста печурка под именом Дицтиопхора од стране научника – наводно луче мирис који даје женама тренутне оргазме. Ако то звучи превише добро да би било истинито, то није: Према истраживању Међународног часописа лековитих гљива, више од половине жена које су учествовале су стигле. Даме, радујте се!

слика

Гипхи

Нажалост, ова иста гљива је потпуно одбојна за мушкарце. Иако може носити еуфоричне квалитете за жене, сви момци који су учествовали у студији нису посебно узимани са мирисом. ФоодБеаст је чак упоредио са “недељом старим коњима”. Иикес.

Изгледа да ће ово откриће морати бити једно за жене. И вероватно је најбоље да уживате у овим лошим дечацима док гледате нешто подједнако подједнако (домажно код куће). Брадлеи Цоопер је можда секси нови кухарски филм?

Пратите Делисх он инстаграм.