Asigurați-vă Apple Cider Sangria Your Favorite Boozy Fall Punch

imagine

Ethan Calabrese

Bine ați venit la Joi sete! În fiecare săptămână, noua noastră cronicar Natalie Migliarini din Frumos Booze va aduce distracție, moduri festive de a bea bine.

Sezonul Apple este peste noi – și ce modalitate mai bună de a profita de recompensele sezonului decât de cidru proaspăt de la livada locală de mere?

Aici intră acest spin pe un clasic și nu ar putea fi mai ușor. Pur și simplu amestec cidru de mere și bere de ghimbir cu vin alb și trei feluri diferite de mere, lămâi, portocale pentru a face o băutură care să mă lase să cad și să beau vara prea. Berea de ghimbir mărește condimentele de mere și lansează cocktail-ul cu câteva bule, creând o sangrie spumante.

imagine

Ethan Calabrese

Este o opțiune excelentă pentru petrecerea timpului de petrecere a timpului liber și a altor petreceri cu timp de cădere, mai ales pentru că a face înainte de toate, permite tuturor aromelor să se căsătorească pentru o băutură și mai delicioasă. Îți sugerez să te îndrepți spre statul tău local de livadă, pentru a putea începe petrecerea!.

Obțineți rețeta

PIN PENTRU MAI MULTE

măr cider sangria

Urmăriți Delish pe Instagram.