Waar is deze Cheesecake Of The Month Club allemaal ons leven gebleven?

Dessertliefhebbers en grootmoeders aan de oostkust weten één ding waar te zijn: de lekkerste cheesecakes zijn te vinden in New York. Onder de iconische beten van de Big Apple – de zwart-witte koek, de dollar slice, de vochtige maar toch nog steeds heerlijke straatkrakeling – heerst de cheesecake. Ketenrestaurants en supermarkten maken acceptabele riffs op de klassieker, maar als je op zoek bent naar echte voldoening, moet je meteen naar de bron gaan – of in ieder geval de bron rechtstreeks naar je toe laten komen.

KOOP NU: Eileen’s Klassieke NY Cheesecake, $ 75; foodydirect.com

beeld
FoodyDirect

De speciale Cheesecake van Eileen is een van de slaapproblemen van New York City, met een eenvoudige cake gemaakt van het recept van de chef-kok, plus bijna drie dozijn andere met fruit bedekte, met drank doordrenkte en noot-korstige smaken. Als je momenteel je niet-NYC-postcode bestraft, is chill: Eileen’s heeft jouw rug. De winkel levert gebak in het hele land, maar hun Cheesecake of the Month Club via FoodyDirect is de uitgave waard. Voor $ 75 (inclusief verzendkosten) staat er om de 30 dagen een hele cheesecake voor de deur.

KOOP NU: Eileen’s Cheesecake Of The Month Club, $ 75 per maand; foodydirect.com

beeld
FoodyDirect

De smaak van de cheesecake in februari is Red Velvet, maar later moeten er nog maanden worden aangekondigd … wat betekent dat je vrij bent om te dromen over het proberen van Eileen’s Cookies en Cream cheesecake in maart. En misschien de Caramel Pecan in april. En Chocolate Cappuccino zou in mei echt heerlijk zijn, toch??

beeld
FoodyDirect

KOOP NU: Eileen’s Cookies en Cream Cheesecake, $ 75; foodydirect.com

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.