5 Taco Bell Nacho Fries Hacks die je zo snel mogelijk moet proberen

Frieten toevoegen aan burrito’s is niets nieuws – vraag het maar aan iemand uit Californië – maar toen Taco Bell ze in januari aan het menu toevoegde, zou je denken dat ze een revolutie in de dronkevoer teweegbrachten. Het is ook niet alleen een Twitter-hype. Hoezeer de patat ook online furieus maakte (waaronder het debat van Blink-182 frontman Mark Hoppus vorige herfst), staan ​​de verkoopcijfers achter: deze doorgewinterde frites met een kant van queso zijn de meest succesvolle lancering in de geschiedenis van het bedrijf, die de taco’s van Doritos Locos overtreft , vertelde een vertegenwoordiger voor Taco Bell ons.

Grofweg een op de drie mensen heeft ze gekocht sinds de patat restaurants op 25 januari trof, wat neerkomt op 53 miljoen bestellingen. Toch bestellen de meesten van ons ze zoals ze op het menu verschijnen: As-is, voor $ 1, of volgestouwd met toppings als een Nacho Fries BellGrande of Nacho Fries Supreme. Kortom, we doen het verkeerd.

Blijkt dat je voor een extra 49 cent frites kunt toevoegen aan elk item op het menu van Taco Bell. We herhalen: je kunt friet toevoegen aan ALLES voor ongeveer de kosten van een jumbo-kauwgombbal. Taco Bell deelde zijn top vijf gerechten die mensen hebben opgewaardeerd met friet, wat je lunch-, diner- of vierde maaltijd plannen zou kunnen inspireren.

1. Beefy Loaded 5 – Make That 6 – Layer Burrito

Taco Bell Nacho Fries Burrito

Taco Bell

Waarom stoppen bij rundvlees, kaas, nacho-kaassaus, zure room en minder bonen als je de zetmeelrijke crunch van frietjes ook kunt hebben?! Pro move: Sub de zure room voor Spicy Ranch en voeg jalapeño pepers toe voor een Jalapeño Popper-achtige burrito. Het is de opwaardering waard. Vertrouwen.

2. Nacho Fries Crunchwrap

Nacho Fries Crunchwrap

Taco Bell

Eerlijke waarschuwing: zodra u frites aan uw Crunchwrap toevoegt, kunt u niet meer terug naar de normale wrap. Ooit.

3. Nacho Fries Bean Burrito

Taco Bell Bean Burrito with Fries

Taco Bell

Meng de texturen in een anders brijachtige burrito met wat knapperige friet. Doe het.

4. Nacho Fries Quesarito

Nacho Fries Quesarito

Taco Bell

Je hebt extra koolhydraten nodig om al die kaas te compenseren.

5. De 7-beurt-8-laags burrito

Taco Bell

Taco Bell

Als je eenmaal een tortilla hebt volgepakt met bonen, kaas, sla, tomaten, zure room, guac, rijst en friet, is het te verleidelijk om te zien hoeveel lagen je nog kunt gebruiken voordat het wikkel explodeert. De medewerkers van Taco Bell mogen je er misschien voor haten, maar er is iets goeds aan het vermalen van een 10-laags burrito … op die hele voedselcomna-inducerende manier.

Op dit punt wordt de vraag: Wat is niet beter Nacho Fries-gedood? Steak quesadillas? Zeker. Gordita Supremes? Waarom niet? Kegelen Slushies? Oké, ga voorbij. De grens doet bestaan.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.