De fout die dit supergezonde voedsel waardeloos maakt

Er is een reden waarom je een opleving hebt gezien in recepten die recentelijk vlaszaad nodig hebben. De kleine zaadjes zijn voedingskrachtcentrales en gezonde eters beginnen het evangelie te verspreiden. Maar er is een belangrijke stap – het is cruciaal, tbh – dat je moet nemen voordat je lijnzaad toevoegt aan alles wat je maakt. Je moet die sukkels vermalen voordat je ze opeet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aard Flaxseeds … voeg ze toe aan je dag! Dit is een zaadje dat je wilt vermalen en dat je tijdens je dag op zowat elke maaltijd kunt sprenkelen! Waarom? Omdat ze zowat alles “anti-slecht” zijn ☺️ grotendeels te danken aan de lignan, een fytonutriënt die in dit zaad wordt gevonden !!! Studies hebben aangetoond: �� Het helpt ongelooflijk om de bloeddruk te verlagen. �� De rijkste plantaardige bron van essentiële omega-3-vetzuren! �� Kan uw risico op borstkanker aanzienlijk verminderen. De enige effecten die vlaszaden hebben zijn GOEDE effecten, in tegenstelling tot de ongelukkige bijwerkingen van sommige medicijnen. #feelwhollygood #flaxseed #groundflaxseed #cancerfightingfood #bloodpressurereducer # omega3s #healthbenefits #health #healthyfood #healthyeating #healthylifestyle #food #plantsource #plantbased #wellness #prevention #vegan #simple #additintourdiet #takecareofyou #eatclean #cleaneating #lignan #phytonutrient #healthfood #voeding

Een bericht gedeeld door Feel Wholly Good (@feelwhollygood)

Je lichaam kan natuurlijk niet lijnzaad afbreken en alle goede dingen binnenin vinden, dus je moet ervoor zorgen dat ze eerst een beetje worden afgebroken – gehakt, gemalen, gemalen -. Zodra dat is geregeld, kun je bijna alles vlaszaad toevoegen voor een kleine boost voor superfoods. Elke eetlepel heeft 2 gram eiwit, 3 gram vezels en veel gezonde omega-3 vetzuren.

KOOP NU Carrington Farms Organic Milled Flax Seeds, $ 8; amazone

Bekijk dit bericht op Instagram

TGIF! Godzijdank is het vlas! Graaf wat yoghurt op met daarop onze gemalen lijnzaad, dat essentiële vetzuren, Omega 3-vetzuren, vezels en lignanen bevat om je cellulaire gezondheid te verbeteren.

Een bericht gedeeld door Carrington Farms (@carringtonfarms)

Er zijn een aantal manieren om lijnzaad zelf te malen – met een vlasmolen, een specerijenmolen, een koffiemolen of een sterveling en een stamper – maar de gemakkelijkste optie is om ze voorgemalen te kopen. De meeste merken verkopen ze op deze manier: pas op voor “gefreesd” of “gemalen” op de verpakking. Je kunt lijnzaad bij de hand houden om toe te voegen aan smoothies, zoals Jennifer Garner en Beth Behrs dat beide doen. Ze zijn ook de perfecte aanvulling op elk type beslag of deeg: bananenbrood, pannenkoeken, muffins.

Volg Delish op Instagram.