Rainbow Doritos bestaat en ze zijn een technicolor droom die uitkomt

In de afgelopen paar jaar hebben we gezien dat bijna elk voedsel regenboogachtig wordt: regenboogwafels, regenboogspaghetti, regenboogijs. Maar nu is een van onze allertijden favoriete in zakjes verpakte chips ROYGBIV-ed. Enter: Rainbow Doritos. Ze zijn ECHT en de snacktijd staat op het punt om super kleurrijk te worden.

Food Blogger Markie Devo berichtte over de nieuwe snack op Instagram en gaf een volledig overzicht van de smaak. Hij zei dat de Doritos “Rainbow” een zoete citroen-limoensmaak hebben met een vleugje grapefruit of een andere citrusfruit. Hij noemde de chip ongelofelijk, en TBH hebben we niet eens het genoegen gehad ze uit te proberen, maar we zijn het daar mee eens. Markie voegde ook toe: “Deze zijn heel ongebruikelijk / smaakvol, ze geven je een mooie pittige / zure sfeer … Ik hou van ze!” We denken aan deze met een vergelijkbare smaak als Tostitos Hint of Lime: lip-puckering – maar met een fruitige rand.

beeld

Mexican Candy Lady

Vanaf nu is de nieuwe chip alleen in de winkels in Mexico, dus als je in het buitenland bent, moet Rainbow Doritos eten vóór taco’s, tamales, guacamole … allemaal. Als je daar geen lopende trips hebt, verkoopt de snackverkoper Mexican Candy Lady de tassen online, samen met andere lekkernijen die alleen in Mexico worden aangeboden. Waahooo!

BESTEL NU VOORAF Delish Cookbook, $ 30, amazon.com