12 грешака које сте направили приликом наручивања Старбуцкса

Ако сте икада експериментисали са тајним менијем Старбуцкс-а или сте покушали да прилагодите сопствено пиће и да сте се ухватили ужасом, нисте сами. Ево како никад више не моћи поново да се бавите.

1. Додали сте сируп * и * заслађивач.

Наручивање ледене кафе са пар пумпи моке и пристојним млазом млека је јефтинији начин да добијете укус моцха латте без виших трошкова, али пазите: Ако бариста пита да ли желите да је заслађена, одбити, одбити. У супротном, заврљете са сирупом који је ближи пражњењу сосу. Није да нема ничега погрешног у томе.

Исто важи и за било који сируп сирупа – ако узмете гутљај и превише је горког по вашем укусу, увек можете затражити од бариста да додате пумпу заслађивача касније.

Ванесса Hudgens Starbucks Drink

Заслужујете да волите своје пиће онолико колико Ванесса Худгенс воли њу.
Игнат / Бауер-Гриффин

2. Додате превише креме.

Схватили смо да сте заспали како се пола и пол врела у вашу ледену кафу. У основи је ваш тренутак зена, али док сипате у крему, лако је ићи преко кафића и завршити кафом која је негде између беж и јаја . И укусно је као миличко разочарање засновано на горком укусу изгубљеног новца.

Погледајте овај пост на Инстаграму

☕������ @делисхдотцом

Пост који дели Јоанна Салтз (@јосалтз) он

Ако се икада осећате несигурно о томе колико ће додати млеко, увек бисте могли да пробате приступ Цалвина Клеина: одговарајући својој идеални кафи до боје Пантоне у боји, а затим га држи у својој кухињи, тако да његов шеф може сваки пут доћи до праве конзистенције , према Нев Иорк Тимес. (Немојте се изненадити ако вам се и ваши пријатељи тешко достигну на том нивоу прецизности.)

3. Ушли сте у преоптерећење сирупа.

Старбуцкс обично ставља три пумпе сирупа у високу латте, четири у гранде и пет у венти (шест ако је хладан венти, јер је пиће веће од 4 унци). Добро је правило да користите ако идете на лажно место и правите сопствени налог, тако да га не претерујете.

Грешке When Ordering Iced Coffee

Старбуцкс

4. Нисте подигли величину чаше када сте наручили ледену кафу.

То је покрет: тражите високу велику чашу или гранде у венти. Ако сте у аутомобилу, додатна соба ће вас спасити од потенцијалног избацивања брзине – или можете да га користите за мало додатног леда или млека. Често, то резултира више кафе за вас да уживате.

5. Приликом куповине хране и пића не користите апликацију или карту за награду.

Добијате бесплатно пиће или храну на рођендан, а још један слободњак сваки пут када купите 12 ставки. И можете наручити било шта од менија – чак и венти карамел маццхиато са додатним шприцом еспреса којег купујете само када се осећате раскидом (или вам је потребно довољно енергије да бисте стигли СмартЦар).

Грешке When Ordering Starbucks

Лиса Вернер

6. Наручите регуларни бели моцха Фраппуццино у најмању величину која је доступна – било да је то мини или висок – али слатко је још увек превише за вас да завршите.

Можете наручити било које пиће “полудно слатко”, тако да укус није толико интензиван.

7. Нисте прецизирали несладкан ледени чај.

Подразумевано, ледени чај се заслади, осим ако не кажете другачије, рекли су баристи.

Старбуцкс Iced Tea

Гетти Имагес

8. Тражите “врући Фраппуццино” у зими.

Не, то није ствар, иако су баристи рекли да је то честа погрешна представа која морају да се разишу изнова и изнова – сваког децембра до фебруара. Пробајте врући Чај чај, карамел маццхиато или моцха латте умјесто. (Или само обична топла чоколада.)

Вруће Frappuccino Is Not a Thing

Флицкр / МиЛифеСтори

9. Ви наручите наредбу непотребно компликовано.

Баристи обично узимају тип чаше (вруће или ледено) у жељеној величини – високом, великом, венти а понекад и трента – а затим означите кутије са стране чаше од врха до дна. Да бисте смањили грешке приликом подношења налога, најлакше је наручити овако:

 • Вруће или хладно
 • Величина
 • Децаф
 • Број снимака (ако постоји)
 • Број пумпи сирупа (ако сте то специфични)
 • Тип млека
 • Било који додатак (мо ‘вхип, мо’ делициоуснесс)
 • Тип пића (латте, Фраппуццино, итд.)
 • Додуше, ово можда звучи мало чудно – “једна ледена крушка … ледена кафа, молим” – и ако је ваш налог прилично једноставан, можете се извући без пратње ово на Т. Међутим, ако сте “Ицед гранде децаф, двосмерни, шест пумпи карамела, соја, екстра шлаг крем карамел маццхиато “, према редоследу може бити најбољи начин да се осигураш баш тако шта хоћеш.

  Међутим, неће вам се уштедети из тихих немирних бариста.

  10. Не прескочите линију.

  Неки људи мисле да је наручивање за мобилне уређаје оно за којег планирамо унапред, поставити своју поруџбину код куће и ући одмах да виде кафу која их чека на пулту. Немојте, можете користити систем за наручивање на мрежи док стојите у продавници. Дакле, ако видите дугу линију када стигнете тамо, ставите наруџбину преко апликације Старбуцкс и онда сачекајте да се попне испред свих осталих.

  11. Спаљивате уста на превише врућој кафи.

  Мало познати про-савјет је да можете затражити да се ваше пиће служи на “температури дјеце”, што значи да неће избјегавати језик када сте нестрпљиви и одмах потражите гутљај.

  12. Не тражите следећу величину.

  Ако желите крупну величину кафе, наручите је, али питајте га у шољи величине венти. На тај начин твој гранде је пуно 16 унци и имате простор за млеко или крему. У супротном, оставили су вам простор за све то у својој огромној чаши и добићете неколико унца.

  Пратите Делисх на Инстаграму.