Moeders nemen MDMA ingepakt in kaas in een nieuwe trend genaamd ‘Brieing’

Het is geen geheim dat als er onbelemmerde toegang is tot Brie, er een feest is. De zachte kleverige kaas is zo geliefd, het is overal de ster van huwelijksfeesten geworden. Paren zijn letterlijk handel in hun over-de-top botercreme cakes voor recht-omhoog torens van de zachte korsted wielen. En op een meer algemeen aangetroffen plaats kan brie altijd van te voren en in het midden op een charcuteriebord worden verwacht. Nu, in plaats van te genieten van de kaas met een mooie spreiding van gezouten vlees, gedroogd fruit of noten, spijkeren de mensen het aan met MDMA.

beeld

Getty Images

Het medicijn – ooit slechts populair onder clubgangers die de hele nacht dansten om techno-muziek te slaan – is nu de mainstream binnengestapt door samen te werken met kaas. Nee, we maken geen grapje: Volgens Metro, de trend begon allemaal toen een groep Britse vrouwen in de vijftig besloot om “los te laten” op een dinerfeest … en los te laten ze deden.

Een niet nader genoemde vrouw beschrijft in detail waarom zij in de eerste plaats met de MDMA begonnen: “Ik heb een sterke vriendenkring en we hebben alle nieuwste rages, voedselstijlen en dinerbestemmingen geprobeerd, maar er ontbrak iets. We leken er niet zo veel om te lachen als toen we jonger waren, er leek altijd een barrière tussen ons te bestaan. Dus een van onze groep stelde voor dat we allemaal MDMA samen zouden nemen, zodat we ons open konden stellen voor elkaar en ons konden verbeteren. onze vriendschappen. “

Nadat een van de zoons van de groep advies had gegeven over hoe ze het moesten nemen, besloten ze stukjes brie vast te pakken, er wat MDMA aan toe te voegen, te slikken en te wachten op wat daarna kwam. De niet bij naam genoemde vrouw beschreef haar allereerste keer dat ze “brieerde” als een “intense ervaring”.

“Er gebeurde veertig minuten lang niets, daarna waren de kleuren in het tapijt levendiger en voor ik het wist, was ik in een diepgaand gesprek over mijn fantasieseksleven met een oude vriend. Het was zo’n intense ervaring Ik weet zeker dat de meesten van ons op dat feest het [nogmaals] gedaan hebben met andere vrienden, dus het inpakken van MDMA in brie lijkt nu iets te zijn, “zei ze.

beeld

Getty Images

Een andere vrouw beschreef de handeling van “brieing” als “E’s n Cheese.” Maar ze merkte op dat het er vanaf kwam “absoluut verschrikkelijk”.

We wisten al (en waren niet verrast) dat kaas in feite een medicijn is, maar de handeling van “brieing” brengt die uitdrukking naar nieuwe niveaus. Dus al met al zou het niet zo’n slecht idee zijn om bij je volgende evenement in het brie-wiel te kijken (grapje … nogal).

Volg Delish op Instagram.