Хацк или Вацк: Можеш ли кукати кукуруз само сечењем с краја?

Кукуруз на плишани је најважнија летња страна, и вероватно ћемо јести без престанка – ако није било проблема са сваким ушима. Затим смо видели гиф који је направио своје кругове на Фејсбуку, што нас је осјећало као наш кукуруз – свакодневно – док се сањаци трудноће не могу остварити: једноставно срушити стабљике, а онда потресати тај сисар одмах из своје љухе.

Изгледало је превише добро да би било истинито.

Али ох, како смо желели да буде истинито.

Дакле, након што је жестоко куповао оштре кукуруза и смрдио над помисао да их гриљу и да их надвлада овим храбрим ширима – ставили смо је на тест. И поново је тестирао. И опет, све док нисмо избацили коцку … и сазнали да ГИФ-у недостаје један невероватно пресудан корак: Микротиковање кукуруза 3 минута пре него што се скине са стабљике.

Кукуруз ће бити врућ на додир, зато пазите на прсте, али је много лакше да се пресецате, а како видите из демонстрација доле, то заправо ради:

Међутим, пошто ваша микровална пећница може задржати само толико ушију у исто време, овај хацк у ствари није стварно вријеме ако кувате више од двије особе. Данг ит.

Има ли хацк храна коју желите да тестирамо? Твеет нас!

За још забавне видео снимке, претплатите се на Делисх на ИоуТубе-у.