Doritos viert Gay Pride met New Rainbow Flavour

UPDATE 9/22/2015: Volgens de officiële Doritos Facebook-pagina zijn alle tassen met Doritos Rainbows verkocht. Rapporten zeggen dat de tassen op één dag uitverkocht zijn en dat de campagne $ 100.000 opbracht voor Frito-Lay’s It Gets Better Project. De campagnepagina zegt nu: “Vanwege de ongelooflijke hoeveelheid steun die we hebben ontvangen, zijn alle tassen met Doritos-regenbogen in beperkte oplage geclaimd. “Als je een tas hebt gemist, kun je nog steeds ondersteuning tonen door de hashtag #BoldAndBetter te gebruiken.

beeld

Het wordt beter

Doritos zit vol verrassingen. Of je nu te warm bent om te hanteren of het beste Taco Bell-aanbod aller tijden creëert, een zak Cool Ranch zal altijd een speciale plaats in de Amerikaanse harten hebben. En als je dacht dat je al alles wist wat je kon over de favoriete jeugdchip van iedereen, dan heeft het iets in petto, waardoor je twee keer nadenkt.

Stap in Rainbow Doritos: de nieuwste creatie van het merk serveert zijn klassieke Cool Ranch in alle kleuren van de regenboog om de LGBT-gemeenschap te ondersteunen. Helaas zijn de tassen in beperkte oplage, die trots zeggen: “Er is niets moeders dan jezelf,” zullen binnenkort niet verkrijgbaar zijn in de winkel.

Het enige dat u hoeft te doen om deze chips te bemachtigen, is om $ 10 of meer te doneren aan de LGBT-non-profitorganisatie It Gets Better. Je ontvangt ze binnen één of twee weken en alle geld dat wordt ingezameld zal worden besteed aan zelfmoordpreventie bij LHBT-tieners. Nu klinkt dat als een zoete (of moeten we zeggen pittig?) Deal met ons.

Volg Delish op Instagram.