7 Frappuccino met de meeste cafeïne

1

beeld

Vergeet niet om het voor later vast te pinnen!

2

Caramel Cocoa Cluster Frappuccino

beeld

Starbucks

Deze mix van toffee noten siroop en koffie wordt bekroond met zowel karamel en mokka motregen. En hoewel het zoet is, wordt 90 mg cafeïne ingepakt.

3

Caramel Light Frappuccino

beeld

Starbucks

Er is een extra bonus bij het bestellen van deze “magere” frapp: het bevat net zo veel cafeïne (90 mg) als de Caramel Cocoa Cluster, maar biedt veel minder calorieën. Plus, de boterachtige karamelachtige smaak maakt de magere melk goed.

4

Caffè Vanilla Frappuccino

beeld

Starbucks

Caffè in de naam zou je moeten vertellen dat dit een goede keuze is om ‘s ochtends van brandstof te voorzien. Bestel een van deze en je hebt 95 mg cafeïne onder je riem.

5

Kaneel Dolce Frappuccino

beeld

Starbucks

Kaneelsiroop doet deze bevroren koffiedrank op smaak brengen die cafeïnevrij is met een perfect 95 mg.

6

Koffie Frappuccino

beeld

Starbucks

Het klinkt misschien duidelijk, maar er zit veel kracht achter: de traditionele koffie Frappuccino bevat 95 mg cafeïne, wat een veel betere manier is om wakker te worden dan met standaard infuus.

7

Java-chip Frappuccino

beeld

Starbucks

Nu zijn we aan het praten! Er zit 110 mg cafeïne in deze chocoladeachtige oplossing voor bevroren koffie en we kunnen er niet blijer over zijn.

8

Mocha Frappuccino

beeld

Starbucks

Mega mokka smaak, mega cafeïne uitbetaling. Geniet van 110 mg pure buzz en geniet van die perfecte balans tussen zoete chocolade en bittere koffiesmaken.

Добавить комментарий

*

+ 35 = 41