Trebuie să vă înregistrați o exonerare înainte de a mânca această înghețată Super-picantă

Ziua specială de Ziua Îndrăgostiților a implicat de obicei ciocolată, căpșuni sau șampanie. În Glasgow, Scoția, un magazin de înghețată are o abordare destul de diferită și sărbătoresc vacanța cu Carolina Reapers. Cel mai fierbinte piper din lume a făcut cumva într-o aromă de înghețată ediție limitată numită “Respirația diavolului”.

Acest vas roșu roșu nu este pentru cei slabi de inimă, dar dacă îl poți termina, data ta va fi cu siguranță impresionată. Ardeii o fac 500 de ori mai fierbinte decât sosul Tabasco, dacă vă dă vreo indicație despre ce să vă așteptați. Pentru a le comanda, clienții trebuie să dovedească că au împlinit vârsta de 18 ani și semnează o renunțare care recunoaște “riscul de vătămare corporală, boală și posibile pierderi de vieți omenești”.

imagine

Facebook / Aldwych Cafe și salon de înghețată

Un vlogger din Marea Britanie sa filmat însuși consumând înghețată și nu arată distractiv. Pentru o secundă secundă după prima mușcă, el spune “nu așa de rău”, dar reacția lui se schimbă repede în “oh sh * t, de fapt este rău”. El chugs lapte pentru a încerca să treacă prin întregul castron, dar în cele din urmă renunță.

Numele propriu al înghețatei este “Respiro del Diavolo”, care se traduce în respirația Diavolului. Este servit la Aldwych Cafe și Ice Cream Parlor din Glasgow, deși rețeta provine din Italia, fratele proprietarului cafenelei, Lee Bandoni, a declarat pentru Fox News. Reteta datează din 1936, iar membrii familiei italiene o fac în mod tradițional o dată pe an. În acest an, proprietarul Martin Bandoni a decis să introducă înghețată neobișnuită în Scoția.

O cutie costă 2,69 $ (plus, știi, un bilet în Scoția), deci dacă o mușcătură este tot ce poți face, nu este o pierdere atât de mare. Aroma va fi vândută până la doar după Ziua Îndrăgostiților, împreună cu alte arome mai tradiționale, cum ar fi ciocolată, căpșuni și prăjituri de caramel.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.