Mensen roepen dit restaurant uit voor het verkopen van Popeye’s Chicken als zijn eigen

Gebakken kip en koekjes zijn een nietje in de meeste zuidelijke restaurants, zelfs die in Californië. Terwijl veel mensen gelukkig meer dan $ 10 tot 15 dollar voor het gerecht (of zijn nicht, kip en wafels) serveren bij bougie-ontbijtspots, zullen weinigen bereid zijn om evenveel te betalen bij Popeye’s..

Dus toen een klant bij Sweet Dixie Kitchen in Long Beach zich realiseerde dat het restaurant kip van Popeyes op zijn kip- en wafelsandwich gebruikte, zonder het op het menu te zetten, deed hij wat veel boze klanten voor hem hebben gedaan – schreef een Yelp-beoordeling.

De recensie is inmiddels viral geworden, wat een vloed van boze opmerkingen van andere klanten van het restaurant veroorzaakte, van wie de meesten het niet eens waren met de “Eat local” -boodschap van het restaurant en de kostenopslag op de kip.

De klant, Tyler H., zag dat twee Popeyes-dozen in de keuken werden gebracht terwijl hij op een tafel wachtte. Hij besloot om kip en wafels te bestellen om te zien of Popeyes-kip werd gebruikt; als je Popeyes hebt gehad, weet je dat het een uitgesproken smaak heeft.

Toen hem werd gevraagd, vertelde de ober tegen Tyler dat de kip in feite van Popeyes was en dat zijn maaltijd zelfs werd betaald. Maar dat weerhield hem er niet van om naar het internet te gaan, en nu zijn de mensen in wapens.

beeld

gekef

De eigenaar van Sweet Dixie Kitchen, Kimberly Sanchez, reageerde op de Yelp-review en schreef een afzonderlijke Facebook-post waarin ze de acties van haar restaurant verdedigde en zei dat ze niet opzettelijk iets verborgen hield.

“We doen VEEL PODIGEN pittige offertes van Popeyes – de beste gebakken kip overal en vanuit New Orleans – die twee keer per dag worden bezorgd”, schreef ze terug aan Tyler.

Sanchez legde uit dat het restaurant niet veel uitbesteedt, en ziet geen noodzaak om uit te leggen waar producten vandaan komen.

“We hebben nooit beweerd dat we elk item maken,” schreef ze. “We hebben geen lijst van de kant en klare Kielbasa of hot links of bladerdeeg of taart schelpen of stokbrood.”

Hoewel veel mensen het erover eens waren dat dit prima is voor elementaire, merkloze ingrediënten, leek het een beetje vaag, gezien het product afkomstig is van een populair fastfoodrestaurant. Veel Yelpers vergeleken het scenario met het bestellen van een hamburger van $ 15 en het krijgen van een McDonald’s patty. Terwijl Chicken and Waffles niet op het vaste menu van Sweet Dixie Kitchen staat, Chicken and Biscuits is, en het verkoopt voor $ 12,95.

Vanaf nu lijkt het erop dat er geen wijzigingen in het menu zullen worden aangebracht om te verduidelijken waar de kip vandaan komt. In een Facebook-bericht schreef Sanchez: “We zullen onze activiteiten voortzetten zoals we altijd hebben gedaan – eerlijk gezegd dat we bijna alles vanaf nul maken, zeggen wat we helemaal opnieuw maken en wanneer we dat niet kunnen, zullen we de het op één na beste ding dat voor ons beschikbaar is. ”

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.