Nu faceți această rețetă Giada De Laurentiis, cu excepția cazului în care sunteți gata să vă descurcați

În acest moment, Giada De Laurentiis nu este în fază când străinii străini se apropie de ea, cu brațele întinse, gata să-i sărute obrajii. Sau când îi spun că una dintre rețetele ei a luat un cuplu la nivelul următor (acest nivel de “sfânt matrimoniu”). De fapt, atunci când se îndreaptă anual la Festivalul de vinuri și alimente South Beach, este unul dintre lucrurile pe care le așteaptă cel mai mult.

“Mulți dintre noi [bucătari] trăiesc într-un balon și este minunat să ieșim și să vedem fanii”, a spus ea, în timp ce ea a găzduit joi seară o petrecere de paste-vino numită Bites On The Beach. “Cele mai speciale întâlniri sunt cele în care bărbații și femeile îmi spun:” Ți-am făcut masa, iar soțul sau prietenul meu mi-a propus și acum suntem căsătoriți “.”

Există anumite rețete pe care oamenii le cheamă de fiecare dată pentru a fi mesele pe care le fac înainte de a scoate întrebarea – pomodoro, ravioli, lasagna – dar în acea noapte a apărut o rețetă foarte neașteptată. (De fapt, se potrivește, de fapt, că “Smile Mouth”, “Nu-ți poate ajunge copilul suficient”, a fost explozibil de pe scenă, deoarece acest interviu a avut loc.)

Vezi acest mesaj pe Instagram

Proiect special @williamssonoma vine în curând! #mmm # summer2017

Un post trimis de Giada DeLaurentiis (@ giadadelaurentiis) pe

“Un cuplu a spus brioșele mele de banane, ceea ce a fost puțin ciudat, pentru că nu am auzit despre aceștia într-un timp foarte lung”, a spus De Laurentiis. “Fiecare dintre ei!”

Acestea nu sunt doar brioșe vechi. Starul rețelei alimentare se află în fruntea ei cu o glazură cremoasă cu cremă de mascarpone infuzată cu miere.

“Este un moment atât de intim când ne bucurăm și când [fani] ne privesc, este ca și cum fac parte din familia lor”, a spus ea. – Trebuie să spun că am primit multă sărutări în seara asta.

Puteți să revedeți reteta lui De Laurentiis aici. Fiti pregatiti daca toata lumea care le gusta se lasa brusc la un genunchi.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.