Jocul Monopoly al lui McDonald a fost forțat, iar Twitter este evident nefericit

Jocul își pierde apelul când jucați cu cineva care înșelă. Care-i rostul? Nimănui nu îi place un trișor, mai ales când banii sunt implicați în joc. Conform Beastul zilnic, un om pe nume Jerome Jacobson a inselat timpul mare. A alungat Monopolul McDonald’s timp de 12 ani, fraudând lanțul de peste 24 milioane de dolari. Un McFraud cu o prăjitură medie, vă rog!

McDonald’s a introdus versiunea sa de Monopoly în 1987 și oamenii au început să colecteze piesele de joc atașate pentru a bea pahare, pachete de frișcă franceză și alte ambalaje, în speranța de a câștiga premii, cum ar fi vacanțe, mașini sau până la 1 milion de dolari. Totul a fost distractiv și jocurile până când un fost polițist (cât de legal!) La alungat.

Beastul zilnic rapoarte că Jerome Jacobson (cunoscut și sub numele de “Unchiul Jerry”) a început să fure piesele de joc în timp ce lucra pentru Simon Marketing, compania care a produs piesele. El a supravegheat tipărirea pieselor și le-a transportat de la producție la ambalaj – literalmente. El a inventat o vestă secretă, pe care o folosea pentru a transporta piesele câștigătoare către fabricile de ambalare ale McDonald’s din toată țara.

El a spus anchetatorilor: “A fost responsabilitatea mea să păstrez integritatea jocului și să-i câștig pe acești câștigători publicului”. Oh, ironia! Se pare că obișnuia să inspecteze pantofii muncitorilor pentru a se asigura că nu furau nici unul din piesele de joc. (Introduceți suspinul exasperat aici).

Unchiul Jerry și-a dat fratelui său vitreg o piesă de joc în valoare de 25.000 de dolari în 1989, potrivit lui Beastul zilnic. În 1995, când computerul a ales dintr-o fabrica din Canada să primească piesele de joc, directorii de la Simon Marketing au reluat programul până când au ales o zonă din S.U.A..

Unchiul Jerry, crezând că jocul a fost falsificat, a început să distribuie bucăți câștigătoare membrilor familiei sau cunoștințelor îndepărtate, în schimbul unei reduceri a premiilor. În curând, avea o rețea de “mafioți, psihici, proprietari ai cluburilor de striptease, condamnați, traficanți de droguri și chiar o familie de mormoni”, care a câștigat aproape fiecare premiu timp de 12 ani.

Rolul unchiului Jerry în frauda Monopoly a fost descoperit în 2001 printr-o operațiune a FBI. El a fost condamnat la 37 de luni de închisoare, cu o sumă de 12,5 milioane de dolari pentru a plăti restituirea, Beastul zilnic rapoarte, în analiza aprofundată a cazului.

Oamenii de pe Twitter au avut un mare interes în poveste, și păreau să fie părți egale interesate și supărate.

Sunt sigur că este doar o chestiune de timp înainte ca cineva să câștige drepturile filmului pentru acest lucru. Sunt în!

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, indigo.ca