14 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a merge la dulciurile Dunkin

Totul a început în nord-est – dar Dunkin “Donuts este aproape de dominația mondială datorită gogoșilor și aromei creative de cafea. Acest lanț a devenit o pictogramă a.m., iar acum face parte din ritualul zilnic de dimineață de peste 5 milioane de persoane. Si in timp ce s-ar putea sa te consideri un DD superfan, exista multe fapte putin cunoscute ascunse in spatele logo-ul sau roz cald si portocaliu.

1. A fost inițial cunoscut sub numele de “Boiler deschis”.

Nu suntem foarte siguri ce anume a făcut fondatorul Bill Rosenberg cu numele său original pentru Donuts din anul 1948, dar magazinul lui Quincy, MA Donut, a rezistat în mod evident testului timpului.

2. Există peste 11.500 de locații.

Aceasta înseamnă că compania vinde mai mult de 1,8 miliarde de cești de cafea caldă și rece în 40 de țări în fiecare an – în locuri precum Aruba, Germania, India, Noua Zeelandă, Spania, Thailanda, Marea Britanie și Chile. Într-o zi obișnuită, DD servește mai mult de 5 milioane de clienți din întreaga lume.

imagine

Facebook / Dunkin ‘Donuts

3. Toate articolele dvs. preferate au ajuns în anii ’90.

Un deceniu cu adevarat definitoriu pentru Dunks, anii 1990 au adus brand-ul, ceea ce este in mod evident cele mai bune elemente de meniu din toate timpurile – inclusiv cafele de vanilie si alunele franceze in1995, covrigi proaspat copti in 1996 si bauturi nealcoolice de cafea Coolatta in 1997. Sincer, înainte de asta?

imagine

Twitter / Dunkin ‘Donuts

4. DD va livra direct la ușă.

Dacă sunteți în locul potrivit, asta este. După o încercare de succes în Portland, ME și Dallas, TX, brandul și-a extins serviciul de livrare – prin intermediul unei noi aplicații de comandă în mișcare – în Atlanta, Chicago, Los Angeles și Washington DC. out în lucrări.

imagine

Twitter / Dunkin ‘Donuts

5. A fost mai lungă decât orice alt lanț de cafea de conducere.

Cu mai mult de 65 de ani sub centură, DD are o mulțime de istorie sub centură. Care este mai mult decât probabil util atunci când se luptă cu concurenții bine-cunoscuți. (Privind la tine, Starbucks.)

imagine

Twitter / Dunkin ‘Donuts

6. Cafeaua este garantată a fi super proaspătă.

Dacă nu este folosit în 18 minute, cafeaua Dunkin ‘Donuts este aruncată și o nouă carafă este proaspăt preparată. Deci, nu trebuie să vă faceți griji pentru a obține o ceașcă învechită. Vreodată.

imagine
giphy

7. Programul de loialitate este de fapt * de economisire a banilor.

Cu DD Perks fiecare dolar se ridică la cinci puncte, ceea ce înseamnă că trebuie să cheltuiți doar 40 de dolari înainte de a răscumpăra un freebie. (Comparați acest lucru cu noul program de recompense al Starbucks care vă cere să cheltuiți 62,50 USD înainte de a câștiga o băutură gratuită.) În plus, există adesea oportunități ușoare de a câștiga bonusuri și puncte duble – cum ar fi de fiecare dată când cumpărați un sandwich de mic dejun în timpul unei săptămâni perioadă.

8. Donuts Dunkin a creat propriul hibrid croissant-donut.

Luând o pagină de la bucătarul-șef de patiserie al lui Dominique Ansel, compania de cafea a preparat un deliciu dulce croissant și o jumătate de pâine cu pernă. Și apoi a fugit în totalitate cu ideea, adăugând umplutură fudge, cremă de căpșuni și chiar Snickerdoodle.

imagine
Dunkin Donuts

9. Specialitățile sale internaționale sunt delicioase.

De la glazura de fistic până la ața de porc până la umplerea pandanului cu budinca de mango, ofertele DD disponibile în întreaga lume sunt unele dintre cele mai bune gogoși pe care le-am văzut vreodată. Deci, la fel de mult ca pare contrar intuitiv pentru a intra în Donuts Dunkin în timp ce sunteți în străinătate, este de fapt o idee foarte bună de a încerca delicatese locale în formă de gogoașă.

imagine

Dulgheri Dunkin

10. Noul meniu este visul iubitorului de slănină.

După lansarea unei gogoși cu aspect de arțar, lanțul de cafea a decis să adauge mai multe elemente sărate și sărate în meniul său de mic dejun pe tot parcursul zilei – inclusiv un sandwich de mic dejun cu șuncă negru și altul cu cârnați făcuți din (da, tu a ghicit-o) mai multă bacon.

11. Cupele de vacanță sunt * întotdeauna * festive.

După ce o controversă cu cești roșii a bombardat săptămâna trecută social media, a fost mai evident ca niciodată ca Dunkin Donuts să fie aproape întotdeauna în legătură cu clienții săi. Oferind o ediție festivă de îmbrăcăminte, lanțul de cafea a debutat o ceașcă cu calendarul perfect pentru a merge cap-to-head împotriva versiunii simple a rubiniei de la Starbucks.

imagine
Twitter / Dunkin ‘Donuts

12. Locația dvs. vă poate supraîncărca.

Nu există nici o modalitate de a spune tocmai, dar un proces aflat în așteptare susține că unii francizați s-au împotmolit cu încă 7% la articole cum ar fi cafeaua măcinată și apa. Acesta a fost un șoc total pentru corporații, care și-a exprimat îngrijorarea și a promis să investigheze și să remedieze situația cât mai curând posibil.

imagine

13. Macchiato înseamnă că în viitor va fi mai mult espresso.

Dupa lansarea macchiato-ului cu sunete exotice – care se lauda cu un espresso dublu – in septembrie, compania cunoscuta pentru cafeaua de baza si drojdia de drojdie a promis sa isi extinda ofertele de espresso. Deși nu avem încă de văzut această frișcă îndrăzneață, avem un sentiment că va veni în curând. Și ar putea continua cu cafea la rece, potrivit lui Jeff Miller, bucătarul executiv al Dunkin ‘Donuts, care a spus că a început să bea și să se amestece timp de cinci ani.

imagine

Rheanna O’Neil Bellomo

13. A creat un sandwich pentru micul dejun.

Da, ai citit asta. Când nu poți alege între un mic dejun savuros sau dulce, Dunkin te-a acoperit. După ce a tăiat o jumătate de gogoasă netedă, sandwich-ul este stratificat cu un ou prăjit și șuncă afumată. Pentru că totul este mai bun cu bacon, chiar și noul burrito pentru micul dejun, care a fost conceput în mod evident pentru a scoate Taco Bell.

lustruit Donut Breakfast Sandwich
Dulgheri Dunkin

14. Există mai mult de 15.000 de moduri în care puteți să vă comandați cafeaua la Dunks.

Cu arome cum ar fi scorțișoară, nucă de cocos, zmeură, mocha, afine, migdale prăjite și, acum, siropuri de fistic, precum ciocolată și caramel – posibilitățile par a fi nesfârșite. Deci probabil ar trebui să te distrezi cu asta data viitoare când ești acolo.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmați Delish pe Instagram.