Ina Garten heeft net de enige fastfood-plaats onthuld die je ooit zult vinden

In een recent interview onthulde Ina Garten dat ze echt geen fan is van fastfood – en dat is niet in de laatste plaats verrassend. Pear Clafoutis (dat is een chique, Frans, op vruchten gebaseerd dessert) en zwaardviscurry staan ​​in haar receptenrepertoire; een Big Mac past daar niet echt. Maar zelfs de koningin van de voedsel-tv is niet immuun voor een verlangen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben zo enthousiast om aan te kondigen dat mijn nieuwe Barefoot Contessa-serie “Cook Like A Pro” begint op zondag 28 mei om 11 uur ET op Food Network. Ik deel veel recepten en tips die ik professioneel heb geleerd, zodat je met vertrouwen thuis kunt koken. De eerste van 8 afleveringen is – natuurlijk! – Alles over kip! Ik maak Roast Chicken With Radishes, Chicken & Spinach Waldorf Salad en Truffled Chicken Liver Mousse. Ik hoop dat je met mij mee kunt doen; het gaat zo leuk worden! xxx Ina

Een bericht gedeeld door Ina Garten (@inagarten) op

“Ik moet zeggen dat ik helemaal geen fastfood eet, op één uitzondering na,” vertelde ze Today. “Als we in Californië rondleidingen boeken, moeten we altijd naar In-N-Out Burger.” Garten heeft haar bestelling niet gedeeld en haar Instagram helpt niet veel: het staat vol met afbeeldingen van hotdogs – ze beweerde zelfs dat een van haar favoriete hotdogs in Parijs haar laatste maaltijd zou zijn – maar die zijn niet op In-N- Het menu van Out.

Bekijk dit bericht op Instagram

Beste lunch ooit @ Frenchietogo !! Bedankt @gregorymarchand voor het maken van je eigen hotdogs!

Een bericht gedeeld door Ina Garten (@inagarten) op

Grab-en-go hamburgers zijn niet precies op-merk voor Garten, maar ze vindt troost in de wetenschap dat een andere spraakmakende chef-kok dezelfde liefde voor In-N-Out voelde als zij. “Het is zo goed, en ik weet dat het de favoriet van Julia Child was, dus het is goed.” Blijkbaar droeg de Franse chef een lijstje met de locaties van de hamburgerketen in haar portemonnee.

Dus de volgende keer dat je je afvraagt ​​of je je wilt onthouden of je wilt overgeven aan een Double Double, Animal Style, moet je gewoon denken: What Would Ina Do?

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.