Најбољи ранчеви преливи, рангирани

6

Хидден Валлеи Ранцх

слика

Љубазношћу скривене долине

Већина посластичара утврдила је да ово одевање буде добро избалансирано, мада је и други сматрао да је мало превише танак. Сви су представљени укус чесна, лука и црног бика, иако су били суптилни. Класика која те никада неће изневерити.

5

Невман’с Овн Ранцх

слика

Љубазношћу Невмана

Ово је било једно од укуснијих прелива у групи. Бели лук је био најистакнутији укус, са нотама лука и лимуна. Било је некаквих грудвица откривених наших тастерса, што је било добро … неким људима. Свеукупно, чврсто облачење.

4

Брианнас Цлассиц Буттермилк Ранцх

слика

Љубазношћу Брианнаса

Дегустатори су били велики љубитељи овог супер укусног ранча са истакнутим нотама белог лука и лимуна. Густа текстура чини га одличним за потапање.

3

Органска ранчева прерада целих храна

слика

Љубазношћу целе хране

Ово је био мој лични фаворит гомиле! Много лакши од осталих и веома тешко предати црном биберу. Ово је савршена дебљина за облачење салате, са јаким укусом и супер кремастом текстуром. Неки тестери су открили да овај није имао танг, мада је већина рекла да им је допала бибер.

2

Трговац Јое’с Органиц Ранцх Дрессинг

слика

Захваљујуци трговцу Јое-у

Овај је био прави плешер. Сви су волели укус: равнотежу биљака, лука и танги пиније. Конзистентност је била на лицу места, а имала је најмањи број калорија свих прелаза на овој листи. Снацкање без кривице? Ми га ископамо!

1

Крафт Цлассиц Ранцх

слика

Љубазношћу Крафт-а

Сада је то био кривуља! Дегустаци су имали једну ствар да кажу о овом облачењу: то је носталгично. У ствари, многи су претпоставили да је то била Скривена долина. СУПЕР је кремаст, и има све суштинске ароме ранча. Тражите тај класичан ранчасти укус? Онда мораш да идеш са овим.

Пратите Делисх на Инстаграму.