Бели клизачи сличице Јуст Оне Цлицк Аваи

бео castle

Мииагава / Викимедиа Цоммонс

Да ли је брза храна довољно ефикасна за вас ових дана? Размислите о оним минутима који су се изгубили док сте седели у аутомобилу возом. Напетост нагињања вашег прозора како би вриштала вашу наруџбу у малу кутију само да је то неупућиво пребацило у теби. Заборављени поредак помфрита. Не брини, Бели дворац има ти леђа. МСНБЦ извештава да је дом квадратног хамбургера имплементирао систем за наручивање на мрежи.

Још од компаније Делисх: Маке-иоур-Овн Фаст Фоод

За многе, Бели двор је једноставно касни вечер за глатке очи дјеце колеџа који лутају у 2 ујутру за врећу мастне исхране коју су Харолд и Кумар довели у срамно око. Али 90-годишњи ланац је пионир хамбургера, увек на челу технологије хамбургера. Према тврдњама Тхе Даили, Билли Инграм, оснивач Бијелог замка, контролисао је своју царицу бургера са милитантном ефикасношћу. У настојању да добије што више хамбургера од једне килограма говедине сањала је квадратне хамбургере. Ова иновација такође је значила да би оптимална количина паттиес могла да се уклапа у грезницу без губитка простора. Касније, 1949. године, хамбургери су додати пет рупа, тако да би им требали мање времена за кување, чиме је брза храна постала бржа. Али нису били само на линијама хамбургера. На веб сајту Бела замка наглашава се да је компанија први пут покренула кампању брзе хране купцима 1932. Године 1950. почели су да продају замрзнуте хамбургере како би бургије у белом дворцу могли уживати у сваком тренутку које жели купац. Године 1970. компанија је започела “хамбургере да лети”, која је испоручила хамбургере преко ваздуха онима који су били ван возног подручја Белог замка (ако су само о Харолду и Кумару знали о тој служби). Сада, Бели замак може додати наруџбине на интернету својим редоследом догађаја.

Више од Делисх: Хистори ресторана брзе хране

Нови систем за наручивање дозвољава корисницима да изаберу оутпост у свом подручју, а потом учине виртуелну врећу пуно онога што жеље стомак жели и како их стомак жуди јер сајт дозвољава прилагођавање наруџбине. Компанија верује да ће овај систем бити посебно корисан за кориснике који пласирају велике наруџбе. Када се поруџбина поставља, клијент ће морати једноставно да се склони у аутомобил или оде до тротоара и оде до наруџбе. Услуга ће бити доступна на 400 локација у 11 држава од Нев Иорка до Миссоури.

Још од Делиша: ко прави америчку омиљену француску жучи?

Наравно, могућност наручивања хране на интернету није ништа ново. Сајтови као што су СеамлессВеб.цом и ГрубХуб.цом већ годинама чине то опцијом. Ланци попут Домина-а су такође направили своје сајтове у виртуелним шалтерима брзе хране. Али улаз бијелог замка у виртуелно подручје означава први од великих ланаца бургера да то учине. Хоће ли МцДоналд’с или Бургер Кинг осетити притисак да се креће виртуелно?