Све најбоље понуде за национални дан пица

Љубитељи пица, то је твој Супер Бовл. Национални дан пица је овде, и скоро сваки ланац пица слави – чак и продавнице као што су Вхоле Фоодс и Баскин-Роббинс улазе у акцију. Било да вам се свиђа топло или хладно, са ананасом или без, преклопљеним или равнима, ево најбоље понуде за прославу овог веома важног националног празника.

слика
Гипхи

Баскин-Робинс

Од 3 сата до 7 часова, учесници Баскин-Роббинс-а пружају бесплатне узорке своје нове Свеетхеарт Полар пице. На овој пити нема сира, али ту је пиринач кора, сладолед Лове Потион # 31, пахуљице од пудинга и прелив брашна.

Цалифорниа Пизза Китцхен

Ако покушавате да останете донекле здрави на овом светом празнику, ЦПК ће вам данас допустити да пробате нову карфиолну пиззу кору. Од сутра ће коштати $ 2.50 за надоградњу на лакшу кору.

Цхуцк Е. Сир

Цхуцк Е. Цхеесе је тихо унапредио свој мени у последњих неколико година, а њихова пица игра је јака. Кроз данас, гости могу купити било коју велику пицу (Цали Алфредо звучи укусно, ФИИ) и добије бесплатну велику танку и хрскаву пицерију Пепперони када користите код 5555.

Домино

Уз Домино два или више специјалних, можете одабрати између средњег двоструког пизза, сирастог хлеба, без кондиторских крила, колачића колачића и више и платити 5,99 долара за сваку.

Папа Јохн’с

Требате дупло фефероне у свом животу? За ограничено време, можете добити Дуал-Лаиер Пепперони Пизза од Папа Јохн’с за 10 долара. Има редовне фефероне и веће фефероне пелете.

слика
Гипхи

Пизза Хут

Ако се пријавите за Хут Ревардс, добићете 30% пизза данас. Ту је и посебна пица специјална пица од 5,99 долара за куповину две или више пита.

Округлог стола Пизза

Овај ланац пица у Западној обали даје особи једну слободну личну пицу на особу када купите пијачу за фонтане Пепси. Изаберите између сира или феферона и обавезно идите између 2 и 5 п.м. (направите линер нешто?).

Цела храна

У случају да нисте знали, Вхоле Фоодс служи печурке за печење и пецење са сортама попут кобасица и паприка, козјег сира и песта, и шпината и гљива. Данас можете купити један за 9,99 долара.

Пратите Делисх он инстаграм.

Преузмите Делисх апликација.