Принглес Супер Бовл Цоммерциал доказује да смо чипове погрешили све ово време

Супер буббле комерцијалне паузе обично су упакован са рекламама за чипс, пиво, сода и сваку другу храну која је позната човеку. Због тога долази изненађење да Принглес никада није учествовао – тј. До ове године.

Билл Hader in Pringles Super Bowl ad

Принглес

У фебруару, Принглес дебитује свој први Супер Бовл оглас. Комерцијално ће имати прву СНЛ стар Билл Хедера, и фокусираће се на концепт “слагања укуса” или идеју да можете подијелити различите укусе један на другу за потпуно другачије искуство када га угризнете.


Креативци у огласној агенцији Греи су дошли до концепта “укуса укуса” док су седели у канцеларији и једли Принглес, па су одлучили да направи велику рекламну кампању. Компанија промовира укусе као што је Бацон Враппед Јалапено, који комбинује један слан чоколаде, један напуњен печени кромпир и један јалапено чип, Пицо де Галло, са једним додатним топлим, једним јалапеном и једним ватреним чилијем кречем и Но Месс Цхицкен Вингс , са једним ББК-ом, једном ранчом бивола и једним ранчем.

Погледајте овај пост на Инстаграму

Придружи се великој дебати хамбургера: чизбургер или бургерчић? Покажи нам ваш #ПринглесСтацк �� # ЦхеесеОнТоп #ЦхеесеОнБоттом

Пост који дели Принглес (@ принглесус)

Оглас ће се појавити на интернету почевши од 25. јануара и ваздух ће се возити у другој четвртини Супер Бовл-а. Постоје и два кратка клипова који прате велики оглас.