Het liefdesverhaal van Gordon Ramsay is zoveel sappiger dan je ooit wist

Op televisie zijn Gordon Ramsay allemaal F-bommen en geschreeuw. Maar achter de schermen is zijn relatie met zijn vrouw Tana nog dramatischer.

Toen Gordon en Tana elkaar ontmoetten, was ze verkering met een andere man.

beeld

Keith Hewitt

Voordat de scheldende chef haar leven binnenging, was Tana aan het daten met een andere Britse kok, Tim, die toevallig een vriend van Gordon was. Nadat de twee dingen hadden afgebroken, kwam Gordon naar binnen en hij en Tana begonnen een relatie.

Ze moesten elkaar ontmoeten op vreemde uren van de nacht.

Het leven van een chef-kok kan hectisch zijn, en Gordon’s was niet anders. Hij kon pas laat in de nacht – of vroeg in de ochtend – van het werk gaan en Tana zou wachten om tijd met hem door te brengen.

De Ramsays zijn meer dan 20 jaar geleden getrouwd.

Het paar knoopte de knoop in 1996 bij een kerk in de wijk Chelsea in Londen. Tana was slechts 21 en Gordon was 29.

De beginjaren van hun huwelijk waren ongelooflijk zwaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik wens jullie allemaal een hele fijne #Christmas van de Ramsays

Een bericht gedeeld door Gordon Ramsay (@gordongram) op

Terwijl ze probeerden zwanger te worden, ontdekte Tana al snel dat ze het polycysteus ovariumsyndroom had. Gordon deelde ook met James Cordon op The Late Late Show: “Ik had een zeer laag aantal zaadcellen op de achterkant van het staan ​​in de keuken gedurende die lange tijd dicht bij de kachel.” De twee worstelden om zwanger te worden.

Het paar wendde zich tot IVF.

Nadat ze in vitro waren doorgegaan, verwelkomden Tana en Gordon in 1998 een baby meisje, Megan. Dankzij meer behandelingen, hebben ze ook een tweeling Holly en Jack in 1999 en Matilda in 2002..

Met vier volwassen kinderen waren Gordon en Tana weer in staat om zwanger te worden.

Gordon kondigde het nieuws aan over de Late Late Show in mei 2016. Maar slechts een maand later, vijf maanden na de zwangerschap, kreeg Tana een miskraam.

Ze leunden op een ander beroemd Brits stel na tragisch nieuws.

beeld

Clive Brunskill

Gordon en Tana zijn al jaren vrienden met David en Victoria Beckham en ze maakten deel uit van hun ondersteuningssysteem na een miskraam. “Ze kwamen om Tana en mij meteen te zien en toonden hun steun, en dat was geweldig,” zei hij in een interview met de Dagelijkse mail.

Gordon werd beschuldigd van een zevenjarige affaire.

In 2008 beweerde een vrouw met de naam Sarah Symonds dat ze tijdens zijn huwelijk bij Gordon was geweest. De zogenaamde “professionele meesteres” had een boek eerder een boek eerder geschreven Een affaire hebben? Een handboek voor de andere vrouw. Gordon noemde de hele roddelpraat en ontkende het, en Tana bleef in het huwelijk.

Gordon en Tana’s vader hadden een rommelige scheiding.

De twee gingen al vroeg in de carrière van Gordon in zee. Tana’s vader, Chris Hutcheson, hielp Gordon zijn eerste restaurant te financieren, en de twee werkten samen voor bijna een dozijn jaren. Maar in 2010 beschuldigde Gordon Hutcheson van het verduisteren van meer dan een miljoen pond. Na de eerste riff kreeg Hutcheson een gevangenisstraf van zes maanden om de e-mail van Gordon te hacken.

Maar het maakte het paar alleen maar sterker.

“We moesten ons gezin beschermen en je werd territoriaal, we zorgden voor elkaar en het heeft ons, ik, Tana en de kinderen, dichterbij gebracht dan we ooit tevoren zijn geweest,” vertelde Gordon De dagelijkse.

Maar Gordon en Tana weten ook hoe ze samen plezier kunnen maken.

beeld

Nigel Roddis

Tana is een fitness-freak en Gordon zei dat triathlons zijn ‘release’ zijn. Het paar voltooide in 2015 een halve Ironman samen in Engeland. Ze deelden een speciale knuffel en een zoen op het podium van de winnaars.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.