Zo maak je Starbucks ‘Pink Drink Keto Friendly’

De zomer is er, en Starbucks heeft genoeg opties om op te nippen terwijl je op je zwembad drijft, zoals de Serious Strawberry Frappuccino en de Ultra Caramel Frappuccino.

Maar hoewel deze drankjes allebei heerlijk zijn, kunnen ze ook op de calorieën worden ingepakt, waardoor ze in feite elk dieet dat u op dat moment was overtreden. Als u echter op zoek bent naar een drankje dat in uw keto-dieet past, heeft de koffiehuisketen iets voor u.

De “Pink Drink” is al een tijdje een populaire geheime menukaart, vooral vanwege de zoete, snoepachtige smaak en hoe goed het er op Instagram uitziet. The Pink Drink is een geremixte versie van de Strawberry Acaí Refresher gemaakt met kokosmelk in plaats van water, waardoor de Pink Drink zoeter en soepeler is.

Voor alle Keto-liefhebbers is het vrij eenvoudig om de drank aan te passen aan uw dieet. Zoals PopSugar meldt, om de Pink Drink keto-vriendelijk te maken, hoef je alleen maar je barista te vragen om het met passie te maken met tango-thee, suikervrije siroop en zware of lichte creamer. Als u een iets zoeter drankje wilt, kunt u ook toevoegen splenda.

Deze combo komt goed overeen met de Keto-richtlijnen voor een koolhydraatbeperkt vetrijk dieet.

Volg Delish op Instagram.