Denny’s komt nu 24/7 bij je thuis

Er is nooit een slecht moment om pannenkoeken te eten – voor het avondeten, als een snack voor middernacht, als je dronken bent als een hel en iets nodig hebt om je maag te vullen voordat je flauwvalt. En nu kunt u, in plaats van uw eigen rooster te gebruiken, ze overal en altijd bezorgen. Dat komt omdat Denny’s een 24-uurs bezorgservice heeft gelanceerd genaamd Denny’s on Demand.

Dit betekent dat je om 15:00 uur een van die beroemde Grand Slams bij je kunt laten bezorgen of ontbijt op tafel kunt zetten zonder uit bed te komen.

Het nieuwe bestelplatform van de keten werkt op uw smartphone of desktop en biedt zowel afhaal- als bezorgopties 24 uur per dag, zeven dagen per week. U kunt uw afhaal- of aflevertijd kiezen, uw bestelling volgen en terugkijken op uw bestelgeschiedenis.

Zo werkt het: maak een Dennys.com-account compleet met uw afleveradres en betalingsinformatie. Van daaruit kiest u de dichtstbijzijnde locatie van Denny en begint u te bestellen. Wanneer u klaar bent om af te rekenen, selecteert u afhalen of bezorgen en kiest u een geschatte tijdsperiode.

beeld

Denny’s

Bovendien kunt u binnenkort een bestelling plaatsen op Twitter (net als Domino’s!) Of Facebook via Direct Messaging, Digital Trends-rapporten.

“Denny’s zijn altijd al een plek geweest waar Amerika hun favoriete ontbijt-, lunch- en dinergerechten kan komen kopen, letterlijk op elk moment van de dag of de nacht,” zei John Dillon, hoofd marketing van Denny, in een persbericht. “Met Denny’s on Demand hebben we diezelfde ‘altijd open’ filosofie genomen en uitgebreid … of het nu een Grand Slam is voor het avondeten … of pannenkoeken om 3 uur ‘s morgens, de opties zijn eindeloos en nu is echt de wereld jouw diner. “

Denk aan alle gezouten katers en zondagse brunches in bed! Je doet echt het werk van de Heer, Denny’s.

Volg Delish op Instagram.