Această prăjitor de aer vă va face să vă scufundați friteuza

Singurul moment Bucătăria lui Hell bucătarul-șef Gordon Ramsay gătit pentru mine, el nu a folosit o stovetop. Sau cuptorul. Sau mașină sous vide.

A servit creveți de tigru peste taitei de sticlă și le-a preparat cu ajutorul unei prăjitoare Philips Air. Da, ca și în gadgetul de masă care promite să gătească alimente cu mai puțin ulei, oferindu-vă aroma de mâncare prăjită fără unsoare suplimentară. La vremea aceea, el a fost blond despre metodele sale. De ce se gătea cu el? Pentru că mi-au plătit foarte mulți bani, a murit, adăugând că nu va repeta nimic în care nu credea.

Aer Fryer Horizontal

Chelsea Lupkin

În acel moment, am scris-o ca pe un marketing șic. Și apoi, în timpul unui interviu cu Paula Deen, a jurat că cea mai mare schimbare pe care a făcut-o pentru a pierde în greutate și a trăi mai sănătoasă a fost – dun dun dun! – cumpărați o prăjitoare de aer și gătiți totul cu el.

Philips AirFryer

Williams-Sonoma

CUMPARA ASTA ACUM: Filtru de aer Philips, 296 $; amazon.com

“El gătește cel mai incredibil piept de curcan pe care l-ați pus vreodată în gură”, a spus ea într-un interviu în toamna trecută. “Nu-mi pasă cât de bun este pieptul de curcan pe care-l cumpăr, întotdeauna se dovedește puțin uscat. Dar cu [Friteuza de aer], te-ai tăiat în curcanul ăla – am făcut weekendul trecut, iar sucul a tras afară și a lovit cineva!”

Regina Butterului care comercializează unt ?! Din nou, am scris-o ca pe un marketing. Ea vinde AirFryers pe Evine, la urma urmei.

Aer Fryer Horizontal Fries

Chelsea Lupkin

Dar, în acest moment, curiozitatea mea a fost suficient de mare pentru a încerca. Sigur, un bucătar cu stea de la Michelin, asemenea lui Ramsay, ar putea face un gust de creveți grozav în mașină. Ce zici de Medie Joe? Sau Candace mediu?

Am început testul pur și simplu, făcând cartofi prajiti. Și apoi cartofi dulci de cartofi. Apoi, cartofi de dovlecei. În mod evident, am ceva pentru cartofi prajiti. Granițele erau crocante și centrele erau moi, numai că nu erau la fel de grase ca soiul tradițional de prajit. Și se pare că sunt mai sănătoase: cartofii prăjiți au 75% mai puțin grăsimi decât cele tradiționale, conform lui Mic.

De acolo, am dabbled cu pui la grătar și pâine – carnea a rămas suculentă, și a gătit mai repede decât cuptorul. Friteuza de aer circulă cu aer cald în jurul hranei, care se află într-un coș la partea inferioară a dispozitivului, pentru a găti rapid și pentru a mânca fără ulei. Unele rețete fac apel la un spray spart de lumină, pentru a obține lucruri de aur.

Friteuza de aer nu este ieftină – vă poate reveni înapoi între 200 și 400 de dolari – și va ocupa o cantitate decentă de spațiu de birou sau spațiu contra, deoarece este la fel de mare ca un mixer de bucătărie KitchenAid. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide de a lua cina fără să vă atingeți mașina (și obținerea unui rezultat final mai sănătos), acesta este aparatul de utilizat. A fost destul de convingătoare să mă facă să trec peste linia de la McDonald’s și să fac o prăjitură medie la domiciliu, așa că în cartea noastră, este demn de un loc pe lista Delish Wish List din acest an.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.