Gustări clasice făcute de la zero Cheetos

“Ei spun că oamenii încep să seamănă cu animalele lor după un timp, dar cred că animalele noastre încep să mănânce ca noi.” Cazul în cauză: Harry, care a dezvoltat o afinitate pentru pudra de brânză. sunetul pungii cu brânză și vine să alerg să-și lingă restul de pe degete (dacă l-am lăsat) Da, i-am dat un gust de Cheeto de casă după ce am dezvoltat această rețetă Da, a fost cel mai bun lucru să se întâmple el toată ziua. ” – Casey Barber

Din: Snacks-uri clasice realizate de la zero © 2013 de Casey Barber Cumpărați cartea

Yield-urile:

9

Timp de gătit:

0

ore

15

min

Timpul total:

1

ora

30

min

ingrediente
Brânză de brânză
4 linguri.
unt top untratat, tăiat în cuburi de 1/2-inch
1/2 linguriță.
sare cușer
linguriță.
praf de usturoi
1 c.
nealbitată făină generală
1 1/2 linguriță.
porumb galben
4 uncii.
uncii brânză Monterey Jack, mărunțită fin
Brânză de acoperire
2 linguri.
Cheddar pulbere de brânză
1/2 linguriță.
praf de praf
1/2 linguriță.
sare cușer
1/2 linguriță.
amidon de porumb
Directii
  1. În vasul unui mixer de stand, prevăzut cu atașare cu palete, se înmoaie unt, sare și pulbere de usturoi la viteză medie-joasă timp de 1 până la 2 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați făină, porumb și brânză mărunțită. Se amestecă împreună la viteză mică până se formează un aluat ferm. Formați-l într-un disc și plasați-l pe o foaie mare de folie de plastic; înfășurați bine și răciți-o la o oră.
  2. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F. Frunze de coacere de linia 2 cu hârtie de pergament sau căptușeală Silpat.
  3. Strângeți bucățile mici de aluat rece și rotiți ușor între palme și degete pentru a forma bușteni grosolani de aproximativ 2 la 2 1/2 țoli lungi și între 1/4 și 1/2 inch peste. Așezați-le pe foile de coacere pregătite – puteți să le amplasați destul de aproape, pentru că nu se vor înăbuși în timp ce se coacă.
  4. Coaceți timp de 12 până la 15 minute, până când piesele nu mai sunt strălucitoare și încep să se înfigă în jurul marginilor. Transferați la un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească complet.
  5. Puneți praful de brânză, praful de zară, sare și amidonul de porumb într-o mașină de măcinat cu condimente sau un procesor de mâncare mini și treceți timp de 10 până la 15 secunde pentru a amesteca în mod egal.
  6. Transferați la o geantă mare cu fermoar. Adăugați răcit Cheetos, sigiliu, și se agită ușor pentru a acoperi uniform.
  7. Păstrați buclele de brânză acoperită la temperatura camerei într-un container etanș, timp de până la o săptămână.

<p>Gustarea preferată, brânză și crocantă, poate fi făcută acasă.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Cheetos</strong></p><p>“title =” Cheetos ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64b76c401f_-_cheetos-recipe-1ld2fo-del0313.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & redimensionare = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea de la Ulysses Press / Judi Swinks Photography