Cherry Slidecar

De klassieke Sidecar, waarvan wordt gezegd dat ze in de jaren dertig is uitgevonden, is een update van een veel oudere drank genaamd de Brandy Crusta. Jonny Raglin gebruikt kersenbitters, kersenlikeur en een cognac met kers om zijn favoriete zijspanvariatie te proeven.

opbrengsten:

1

Totale tijd:

0

uur

5

mins

ingrediënten
ijs-
1 1/4 oz.
brandewijn
1 ons.
Heering kersenlikeur
3/4 oz.
vers citroensap
2
dash Fee Brothers cherry bitters
1
Brandied Cherry
Routebeschrijving
  1. Vul een cocktailshaker met ijs. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve de garnering en schud goed. Zeef in een gekoelde coupe en garneer met de cognac.

    Op zoek naar feestklare recepten? Probeer onze top guacamole recepten, verjaardagstaarten, of punch recepten.

 <p>De klassieke Sidecar, waarvan wordt gezegd dat ze in de jaren dertig is uitgevonden, is een update van een veel oudere drank genaamd de Brandy Crusta. Jonny Raglin gebruikt kersenbitters, kersenlikeur en een gemanierde kers om zijn favoriete zijspanvariatie te proeven.</p> <p><b>Recept: </b><b>Cherry Slidecar</b></p> <p>“title =” Cherry Slidecar ”<br/> class = “lazyimage lazyload”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f63e961ae39_-_cherry-slidecar-recipe-fw0412-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, top & resize = 480: *”<br/> /> </picture> </div> </div> <div class= © Lucas Allen