Мораш пробати овај сендвич са Лоосе Месом

Донесите рецепт овдје.

Када Росеанне враћа се вечерас после 21 године од ваздуха, емисија ће имати нека питања за одговор. Сви су питали иста два: (1) Како ће објаснити Дан Цоннер (АКА Јохн Гоодман) васкрсење, након што је умро у 9. сезони? (2) Како ће се обојица појавити обе глумице које су играле Беки (Леци Горансон и Сарах Цхалке)? Све време, сви су надмашили једно апсолутно кључно питање: Шта се десило са Ланфорд Лунцх Бок-ом?!

Рани схов теасери нису приказали ресторан, а када су о томе упитали двоје од звезда филма – Мицхаел Фисхман и Сарах Цхалке, који су играли Росеанне’с кидс, ДЈ и Бецки – су признали да се неће појавити у сезони премијера, која се провлачи на АБЦ у 20 сати ЕСТ. “Нисмо заправо прешли тачно шта се догодило са Лунцх Бок-ом, али се нећемо видети ове сезоне”, рекао је Фисхман. “То је и даље велики део Конереове историје и историје”.

Лоосе Meat Sandwich

Цхелсеа Лупкин

КУПИТЕ САДА Росеанне, Комплетна серија, 25 долара; амазон.цом

За сада, то ће остати мистерија, али једна ствар која се неће држати под окриљем је потписна кутија Лунцх Бок-а, слани сендвич са месом. То је средњорочна специјалност, слично као безједан џо без црвеног соса, па је, наравно, морамо да је поново направимо за премијеру. Такође познати као конобарски сендвич, људи су једнако подијељени по имену као што је оно што је у њему – и ко га је измислио. (Неки цитат Ие Олде Таверн, неки кажу Маид-Рите ресторане.)

Лоосе Meat Sandwich

Цхелсеа Лупкин

За Фисхмана и Цхалкеа, то је било јело које су једли док су били на сету, често се суочавају са проблемима произвођача за узнемирујући угриз између њих. “Видели бисте Росеанне и Лаурие, и сви, само узимајући у обзир”, смије се смејати.

Није било битно колико дуго су и сендвичи седели на сету. “Они су нешто зависни – на било којој температури”, додао је Цхалке.

Постоји неколико шлага: лук на жару, гомоља говедине и сенф. Сос од чесна и суперашерширија помаже у окусу меса, балансирајући оштар тангис сенфа сенфа. Окренули смо се према звездама за неколико детаља да би наши били што је могуће близу емисије.

Мицхаел Fishman And Sarah Chalke Try Loose Meat Sandwich

Цхелсеа Лупкин

“Није баш чудно као хамбургер, али некако има то домаћу, укусну, доброту”, објашњава Фисхман.

Ипак, било је потребно нешто додатно: “Баците маслацу тамо за добре мјере, чини га мало хрскавом”, рекао је Цхалке.

Прави тест, међутим, био је да сами звезде покушају. Можете гледати њихове нефилтриране реакције на видео снимку изнад – и добијете рецепт да бисте сами учинили.

Пратите Делисх он инстаграм.