Постоји Разлог Та колач од Ицебок-а се зове “Смрт чоколаде”

чоколада icebox cake

Љубазношћу живота воли шећер
Чоколадни десерти су ових десетина десетина десетина пута – а након што су их видели близу, рецимо, милион од њих, сматрам да се јако нећу импресионирати.

чоколада icebox cake

Љубазношћу живота воли шећер
Али чак морам признати и то што је Линдсаи учинила у Лифе Лове & Сугар је несумњиво импресивна. Она је успела да удари чоколадни сладолед колач који је претежно чоколада, али је онда подигла анте: учинила је да је најлакши дезерт.

чоколада icebox cake

Љубазношћу живота воли шећер
Чоколада вас удара у шест таласа: чоколадни моуссе, чоколадни ганацхе, чоколадни крешири, чоколадни шлаг, чоколадни сос и пражњење чоколадних чипова. Када кажем да је ово лако, мислим: мус се одмах удружи, а нема печења – скуп је више попут лазања од колача. Али прави брилијант је крекери: Када се колач седи у фрижидеру, крекери се ублажавају и постају нестабилни и небески. Тешко је поверовати да би крекер из Грахама могао произвести овакву врсту текстуре.
За оне који нас још увек скађују да схватимо шта треба учинити за Ускрс, ово би могло бити побједник. То је врста дезерта који оставља утисак – чак и на људе који немају намеру да буду импресионирани.
Узми рецепт у Лифе Лове & Сугар.