Nou, This May Pique Wine Lovers ‘Interest In Baseball

beeld

MLB.com

Major League Baseball heeft misschien niet het beste werk geleverd om zijn marktaandeel van sport kijkers in de Verenigde Staten te behouden, maar hun laatste uitstapje naar de wijnhandel bewijst dat ze zeker het marketinginzicht hebben om te slagen.

De wijnconsumptie is de laatste tijd in opkomst, zoals FirstWeFeast uitlegt, en de MLB raakt erbij betrokken. Met een exclusief proefevenement afgelopen woensdag vierde het honkbalconglomeraat de lancering van zijn merkflessen, met teams zoals de Giants, de Yankees, de Red Sox en de Phillies met elk een unieke fles vino om hun eigen te noemen.

Gerelateerd: Een goede reden om wijn te drinken op zondagavond: GOT Wijn komt net op tijd aan voor seizoen 5

Maar de teams hebben niet alleen hun naam op een oude wijn geslagen – elk team kiest de mengsels en variëteiten die worden gebruikt in hun merkflessen met hulp van hun logistieke partnerbedrijf, Wine by Design. (We willen ons voorstellen dat de spelers zelf elk glas proeven, pink in de lucht, maar we kunnen niet bevestigen of dat de realiteit is geweest.)

De MLB-wijnen zijn zowel online te koop als in fysieke winkels in het hele land.

VERWANT:

10 zoete en zoute Pretzel-desserts

Uw nieuwe favoriete dessert Topping: Cake Croutons

Ghost-thema-halloween behandelt, je zult sterven voor

Meer lekkere eten vinden op Delish:

Zoek het perfecte recept op onze homepage Ontdek het laatste foodnieuws Ontvang een receptenboek om je favoriete gerechten te bewaren Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrieven Bekijk ons ​​op Facebook, Pinterest en Twitter

Добавить комментарий

*

70 + = 72